Melyik csillagrendszerből jöttél? - 4. Pvila

Elsa Sol
2023-01-16
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

PVILA

Azok, akik a Pviláról jöttek erős személyiséggel és képességekkel valamint jelentős büszkeséggel rendelkeznek. Nagyon jó a humorérzékük, és szükségük van a figyelemre. Gyakran ők az osztály bohócai, vagy pedig a buli lelkei. Megeshet velük, hogy túl messzire mennek a viccelődéssel és humorral, ami már másoknak rosszul eshet. Nem direkt bántanak meg másokat, inkább csak elragadja őket a pillanat heve. Meg kell tanulniuk, hogy több együttérzéssel és gyengédséggel álljanak hozzá másokhoz.

A pvilaiak egy erős, határozott aurával rendelkeznek, mely azt sugallja másoknak, hogy hajlíthatatlanok és megközelíthetetlenek. Ez nyugtalanító lehet, főleg az olyanoknak, akik bizonytalanok vagy kevés az önbizalmuk.

Bizonyos esetekben másoknak nehéz megérteniük és megbirkózniuk a Pvilaiakkal, mert egy kicsit erőszakosak. Ezért szükségük lehet arra, hogy dolgozzanak azon, hogy megváltoztassák a viselkedési szokásaikat, és lágyabban közeledjenek mások felé.

Ennek ellenére érdemes a kemény külsőjük mögé nézni, mert ez megengedi, hogy a belső kedvességüket meglássuk. Ha ez megtörténik, akkor azt találjuk, hogy a Pvilaiak nagyon is törődőek, és sokat tesznek azokért, akik igaz barátjuk és akik megérdemlik a segítségüket.

Néhányszor túl sokat is tesznek a barátaikért, és ezért  talán visszább is kell lépniük, hogy megengedjék a többieknek a saját tanulási tapasztalásaikat.

Azok, akik közel állnak egy Pvilaihoz úgy találják, hogy nagyon hűséges, odaadó barátok, akik könnyedén elnézik a barátaik hibáit és hiányosságait, ám ugyanakkor könnyedén elítélik és megcímkézik ugyanezen hibákat és hiányosságokat olyanokban, akiket nem tekintenek barátjuknak.

Hasznos lehet a Pvilaiaknak, ha megtanulnak lekapcsolódni az egóról, mert hajlamosak annyira elmerülni a saját személyes életükben, hogy kizárnak másokat.

Ez problémát jelenthet a személyes kapcsolataikban, mert mások elhanyagolva érezhetik magukat, amikor ez történik. Az egyik lecke, melyet a Pvilaiak választottak maguknak az, hogy megtanulják kontrollálni az egójukat, és egyensúlyba hozzák a másokkal való és az önmagukkal való törődést.

Belső erő hajtja őket, hogy információkat, adatokat, tudást gyűjtsenek, és egy erős vágy, hogy felfedezzenek és megértsenek mindent. A Pvilaiaknak fotografikus memóriájuk van; képesek előhívni grafikus formában bármit, amit korábban tanultak.

A Pvilaiak jó tanárok, írók, vagy dolgozhatnak technikai vagy tudományos területeken. Nem csak szeretnek tudást gyűjteni, de szeretik megosztani is.

Számtalan lehetséges szakmájuk lehet, sőt az is, hogy egyszerre több szakmájuk is van, mivel nem szeretik magukat limitálni. Általában többféle területen is nagy a tudásuk, és rengeteget kérdeznek, hogy információt és részleteket gyűjthessenek.

Lehetséges, hogy  nem tolerálják jól, és frusztráltságot éreznek azok ellen, akik nem tanulnak, keresik a válaszokat és a megértést, ugyanolyan buzgalommal, mint ők. Fontos és hasznos számukra, hogy megértést és elfogadást ébresszenek magukban azok iránt, akik nem osztják az ő tudásszomjukat.

A Pvilaiak nagyon elszántak és fókuszáltak, bármilyen utat is járnak. Ez az út időről időre változhat is, mivel könnyedén váltanak irányt. Mások számára ez úgy tűnhet, mintha nehezen hoznának döntéseket, vagy nem lennének elég összeszedettek.

Ez azonban nem igaz, egyszerűen csak képesek arra, hogy egyszerre több dolog is legyen a fókuszukban, miközben folyamatosan váltogatják a fontossági sorrendet. Az érdeklődési területeik jönnek és mennek, ahogy a tudásszomjuk vezeti őket tovább és tovább.

A kapcsolataikban a Pvilaiaknak tiszteletre és szabadságra van szükségük. Olyanokat kell keresniük maguknak, akiknek  belső személyes erejük és magabiztosságuk van, és így nem érzik megfélemlítve magukat. A pvilaiaknak szükségük van egyedüllétre, hogy visszakapcsolódjanak és békét találjanak önmagukban. Erős a vágyuk a magányra, és a csendes időszakokra.

Éppen ezért jól kijönnek azokkal, akiknek szintén szükségük van szabadságra és egyedüllétre. Gyakran vonzódnak olyanokhoz, akiknek lágyabb az energiájuk, ám mégis fontos, hogy olyanokkal legyenek, akikkel egyenlő az intelligenciájuk és hasonló a személyiségük, mert ez teremti a kihívásokat és izgalmakat, amiket a Pvilaiak annyira szeretnek.

Ford. megj.: Szeretném itt megjegyezni, hogy semmilyen információt nem találtam sem Pvila bolygóról, sem csillagról vagy csillagrendszerről. Egyedül ebben az egy könyvben, melyből ez a kivonat is található, esik szó róla. A könyv: Jo Amidon: Where are you really from? Kérem a Pvilaiakat, ha magatokra ismertek vagy valami infóval tudtok szolgálni, akkor szóljatok! Köszönöm! E.S.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.13.

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek