Melyik csillagrendszerből jöttél? 5 - Androméda

Elsa Sol
2022-11-09
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

ANDROMÉDA

Azok, akik az Androméda galaxisból jöttek a szabadságot keresik. Egy mély belső szomj hajtja őket, mely arra vezeti őket, hogy keressék ezt a szabadság érzést. Válthatnak állást, otthont vagy kapcsolatokat is a keresésük folyamán.

Egy ponton felismerik majd, hogy a szabadság, amit keresnek, és a bezártásgérzés, melyet gyakran éreznek, nem a körülményeikből fakadnak. Az igazi szabadság csakis belülről jön. Csak az önszeretet, és a belső spirituális én fejlesztésével érhető el. Az érett Andromédai amint ezt felismeri, használhatja ezt a tudást, hogy egy olyan valóságot teremtsen, mely engedi, hogy ezek a szükségletei teljesüljenek, mialatt továbbra is fejlődhet élete más területein.

Az andromédaiaknak a belső magabiztosságukkal és szeretettel kapcsolatos problémákon kell dolgozniuk. Ezek a területek, melyekkel dolguk van lehetnek teljesen egyértelmúek és teljesen elrejtettek is az életükben. Amint az önszeretetük és magabiztosságuk kifejlődik, a belső szabadság és spirituális összekapcsoltság érzését mind meglelik önmagukban. Ott, ahol mindig is voltak, ám ekkor már a hit és remény önmagukban jelen van, hogy általa láthatóvá váljon. Innentől az istenivel való kapcsolatuk teljesen megerősödik.

Ez segíti elő, hogy előző életek emlékei elkezdjenek beáramolni, és sok régi képességük és tehetségük felébred, hogy még egyszer használják őket. Sok andromédai felfedezi, hogy sok mindent tudna adni a spirituális úton, így tanárokká és gyógyítókká válnak.

Az andromédaiak szeretnek utazni, és úgy fejlődni, hogy sok fajta realitást megtapasztalnak.  Szeretik az izgalmakat, az aktivitást és a változatsságot. Általában szeretnek gyorsan vezetni, repülőt vezetni stb, mert ezek stimulálják a tudattalan emlékeiket az otthonukról.

Már korán érezhetnek egy belső vágyat, hogy felkeressék korábbi életeik otthonait; ez úgy mutatkozik meg, hogy meg akarnak látogatni bizonyos helyeket, vagy érdeklődni kezdenek bizonyos korszakok és területek kultúrája iránt, általában anélkül, hogy pontosan tudnák az okát.

Az Andromédaiak hajlamosak drámai leckéket teremteni önmaguknak, mivel nagyon kritikusak önmagukkal szemben, és sokszor nem veszik magukat elég komolyan. Azáltal, hogy megtanulnak a kisebb jelekből és lehetőségekből is tanulni, elkerülhetik a nagyobb drámai szituációkat. Az Andromédaiak önkritikája általában oda vezet, hogy azt hiszik, mások is kritikusak velük szemben. Gyakran emiatt meg is lepődnek, amikor kiderül, mások mennyire kedvelik őket.

Kívülről az Andromédaiak magabiztosak, ügyesek, találékonyak és társaságkedvelő emberek, nagyon jó kommunikációs képességekkel felszerelve. Nagyon jól képesek a belső félelmeiket, kétségeiket, és bizonytalanságaikat leplezni, és egy teljesen más arcot mutatni a világ felé.

Nagyon passzol hozzájuk a tanítás, egészségügyi területek, vagy pedig olyan szakmák, melyek utazással járnak együtt. Néhányuk megtanulja összehangolni a dráma iránti vonzalmukat írással vagy színjátszással, hogy ezen módokon tudják kifejezni önmagukat

Az Andromédaiaknak gyógyító- és kommunikációs képességeik vannak, melyek gyakran már gyerekkorban is érezhetőek. Mivel sokszor ezek el is vannak haynagolva, vagy pedig nincsenek igazán támogatva a családjuk által, így később kell ezeket visszahozniuk magukba.

Az Andromédaiak nagyon érzékeny, törődő lények. Erős együttérzéssel rendelkeznek, és képességük, hogy teljesen bele tudják tenni magukat mások helyzetébe, és mélységesen érezni, és együtt érezni a másikkal. Mély vágy hajtja őket, hogy az emberiség fizikai és lelki fájdalmaival és gyógyításával foglalkozzanak.

Folytatása következik!

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.22.

mindennapitudaqtossag.com

Fb. Mindennapi Tudatosság

Régi website: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Eredeti cikk:

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek