Melyik Csillagrendszerből jöttél? - 2. Plejádiak

Elsa Sol
2022-01-26
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

PLEJÁDOK

Azok, akik a Plejádok rendszerből érkeztek, nagyon kedvesek, érzékenyek és szeretők. Mély és maradandó belső vágyuk van a békére és boldogságra mindenki számára. Ha egy Plejádit megkérdeznek, mit is szeretne az élettől, a válasz az lesz: boldogságot. A plejádiaknak egy kellemes és lágy energiájuk van, ami miatt az emberek szeretnek a közelükben lenni.

Nagyon érzelmesek és szeretőek, de gyakran sok mindent elnyomnak, hogy kedvére tegyenek másoknak. Nagyon érzékenyek, és gyorsan reagálnak a kritikára. Hajlamosak a saját szükségleteiket és vágyaikat feláldozni,  hogy másoknak  örömöt okozzanak. Ez gyakran egy belső nehezteléshez vezet. Ahelyett hogy a haragjukat és neheztelésüket nyíltan kifejeznék, inkább egy passzív-agresszív viselkedést alkalmaznak abban a reményben, hogy az érzéseiket így észreveszik és válaszolnák rá anélkül, hogy meg kellene azt beszélni. Meg kell tanulniuk, hogy a többiek, akiknek kedvére kívánnak tenni, általában inkább szeretnék hallani az érzéseiket és vágyaikat. A Plejádiak fizikailag is megbetegedhetnek az olyan szituációkban, ahol sok a harag, a nyílt feszültség, vita és veszekedés körülöttük, mivel magukba szívják más emberek energiáját abban a tudattalan reményben, hogy kiegyenlíthetik és lágyíthatják az eseményeket. A saját elnyomott érzéseik, és a másoktól magukba szívott energiák energiablokkokat hozhatnak létre, melyek ha nincsenek időről- időre kitisztítva, akkor fizikai betegségekhez vezetnek.

A Plejádiak tanulásának egyik legnagyobb része arra vonatkozik, hogy megtanulják engedni másoknak, hogy megtapasztalják, amit maguknak választottak anélkül, hogy ők maguk érzelmileg belefolynának. Megtanulják majd, hogy felismerjék önmagukban a vágyat, hogy másokat boldoggá tegyenek, és rájönnek, hogy mindenki maga felelős a saját boldogságáért és személyes fejlődéséért. Meg kell tanulniuk engedni másoknak, hogy maguk legyenek felelősek saját magukért, a fejlődésükért, és leckéikért. Meg kell tanulniuk, hogy nem dönthetik el mások helyett, hogy mások mikor boldogok, vagy mitől lennének boldogok, ehelyett a saját boldogságuk megteremtésén kell dolgozniuk.  Amint az igazi felelősséget saját boldogságuk és önmaguk felé elfogadják, kivirágoznak, és a fizikai testük is sugározni kezd.

A Plejádiaknak dolgozniuk kell a kommunikációs képességeik fejlesztésén a harmadik dimenziós szinten, és önérzetet kell önmagukban felépíteni. Fontos számukra, hogy visszavegyék a saját személyes belső erejüket, megtanuljanak nyíltan kommunikálni, és belső erőre szert tenni. Néha a Plejádiakat mások visszafogottnak és távolinak érzik, ami egyrészt azért van, mert hajlamosak túlkritizálni a saját gondolataikat addig a pontig, amíg úgy nem érzik, hogy nem is érdemes megosztani, másrészt  pedig a  mélyén lappangó önérzet hiány miatt. Ezért ezen a területen is dolgozniuk kell magukon.

A Plejádiak gyakran alkalmaznak különböző harmadik dimenziós tevékenységet, hogy ideglenesen kiszabaduljanak a valóságból, vagy pedig olyan hibás kisegítő lehetőségeket, melyek segítik a kommunikációs képességeik kiépítését és a magabiztosságukat. Ezek lehetnek az italban vagy drogban való elmerülések , szexuális vagy romantikus drámák létrehozása, vagy csak szimplán elmenekülés ebből a valóságból a tévé, a filmek és könyvek segítségével.

A Plejádiak a síráson keresztül tudnak kiengedni.  Mivel hajlamosak elfojtani magukban az érzéseiket, így ez addig a pontig épül, amikor is egy kiengedésnek meg kell történnie. Ez lehet a sírás, mely úgy tűnik, mintha túlreagálnának egy szituációt, de valójában nem csak ez a mostani, de az eddig összegyűlt energiát engedik ki egyszerre. Mivel gyakran kommunikációs problémáik vannak, ezért sokszor maga a torokcsakra tisztulása történik meg a sírásként. Ez megjelenhet bármilyen fizikai tünetként, mint rekedtség, köhögés, elszorult torok érzés,  csakúgy, mint különböző beszéd problémákban. Amint a belső önbizalom és a gondolataiknak,érzéseiknek és szükségleteiknek szabad kifejeződése  a mindennapi életben megtörténik, ezen tünetek és problémák már többet nem jelentkeznek. Ezen tünetek mind jelzések arra nézve, hogy miket nem mernek elmondani és kifejezni, és miken kell még dolgozniuk.

A Pleajádiak nagyon erősen hisznek és bíznak. Már gyerekkoruktól van egy erős belső céljuk és vezettetésük; egy belső bizonyosság, hogy van egy teremtő erő, van cél és van terv, még a legsötétebb órákban is. Erős belső vágyuk, hogy spirituális válaszokat keressenek és, hogy megtalálják a Teremtő Erővel való kapcsolatot. Amint a keresés és tanulás elkezdődik, a növekedésük beindul; amint elkezdik felismerni az Isteni Erővel való kapcsolatukat, valamint elkezdik végre szeretni azt a tökéletes lényt, akik ők valójában, rengeteg régi érzés, érzelem, és kétség szimplán távozik belőlük.

Folytatása következik: Pvila

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.02.

mindennapitudatossag.simplesite.com

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Eredeti cikk: https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek