Melyik csillagrendszerből jöttél? Vega

Elsa Sol
2023-01-16
Csillagcsaládunk

Számtalan csillagrendszer és galaxis létezik, és mi magunk is számtalan különböző bolygón éltünk. Te melyik csillagrendszer tagja vagy leginkább? Több családhoz is tartozhatsz! Ezek a leírások a Csillagmagokra vonatkoznak, akik Mi vagyunk.

VEGA

A Lyra konstelláció legfényesebb csillaga.

Azok akik a Vega rendszerből érkeztek önellátóak, függetlenek, büszkék és erősek. Külsőleg egy lágy energia veszi őket körül, ami egy erős és határozott belső erővel párosul. Általában akik a Vegáról érkeznek, igen széleskörű ismeretekkel rendelkeznek, mert nagyon érdeklődőek; rendkívül sokrétű az érdeklődési területük,  így gyakran nevezik őket Gyűjtőknek is.

Számtalan tehetségük és képességük van, nagyon kreatívak, és sokszor igen tehetségesen hangolják össze a belső kreativitásukat a külső kifejeződésükkel. Lehetnek művészek, tervezők, feltalálók, építészek, és bizonyos időkben az újításokon és fejlődő technológiákon keresztül fejezik ki a kreativitásukat.

A technológiával való munkájuk általában eltér a többségtől, mivel inkább a belső megérzéseikre hagyatkoznak, semmint az intellektuális megértésre.

Jól működnek, amikor egy-egy projekt elkezdéséről van szó, ám annál kevésbé sikeresek a befejezésükben. Lehetnek olyan leckék számukra, melyek segítik őket, hogy jobb önfegyelmet és kitartást tanuljanak, vagy körbevehetik magukat olyanokkal, akik segítik őket a terveik és projektjeik megvalósításában.

A Vegáról érkezők Utazók, akik sokszínűséget, változatosságot és kihívásokat keresnek, valamint válaszokat a rengeteg kérdésükre, melyeket önmagukban hordanak. Könnyedén elunják magukat. Gyakran analizálnak, megkérdőjeleznek és kételkednek mindenben, amit nem értenek, ami nem fér össze a hitrendszerükkel, és amit egyszerűen nem éreznek helyesnek.

Habár szeretnek tanulni, változni és fejlődni,  a Vegaiaknak szükségük van először egy belső megértésre, hogy megnyíljanak, mielőtt a változás külsőleg is végbemehet. Ez a megértés nem egy logikai vagy praktikus megértés; inkább egy belső értelmezés,  egy belső érzés mely elvezet a tudáshoz a megértéshez, semmint egy külső intellektuális megértés.

A Vegaiakban általában erős a felelősségérzet, a gondoskodás és ápolás, táplálás iránti vágy. Kiteljesedhetnek ápolókként, vagy dolgozhatnak gyerekekkel, akik betegek, akik támogatásra és ápolásra szorulnak.

Sokszor azonban túlzottan is felelősségteljesek mások felé, ezért néha emlékeztetni kell önmagukat, a felelősség tanítására is a felelősségteljesség mellett.  Felmerülhet az igény mások teljessége, sérthetetlensége iránti érzékenységük megerősítésére,  mert úgy találhatják, hogy kihasználják őket a támogató természetük miatt.

Úgy érezhetik, hogy mások vonzódnak az ő megértő energiájukhoz, és ezért sokan fordulnak hozzájuk, hogy megosszák velük a személyes problémáikat. Itt kell megemlítenünk, hogy nagyon kevés az olyan Vegai, akik maguk is megosztják a saját gondjaikat másokkal, kivéve, ha a bizalom már korábban kifejlődött bennük egy személy iránt.

A Vegaiaknak gyógyító képességük van, és gyakran vonzódnak a kövekhez és kristályokhoz.  Sok Vegai egészségügyi területen helyezkedik el, gyógyítóként vagy tanárként, ahol gondoskodhatnak másokról, legyen ez mentális, lelki vagy fizikai egészségügy. Általában olyan területeket választanak, ahol szabadon tudják magukat és kreativitásukat kifejezni.

Nagy szükségük van a magányra, időre saját magukkal, hogy kiszabaduljanak a korlátozások közül. Szükségük van mások elismerésére is, mindazzal kapcsolatban, amit tesznek.

Akik személyes kapcsolatban vannak Vegaiakkal, néha úgy érezhetik, hogy több figyelemre lenne szükségük, néha elhanyagolva érezhetik magukat, a Vegai rengeteg érdeklődése és tevékenysége miatt... gyakran ugyanis annyira elmerülnek mások megsegítésében és ápolásában, hogy elfelejtkeznek a személyes ügyeikről, szükségleteikről és kapcsolataikról is.

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.08.19.

Eredeti cikk:

https://www.spiritualunite.com/articles/which-star-system-did-you-originate-from/

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek