A Felemelkedéshez vezető számtalan út - Az Arkturuszi Tanács üzenete

Elsa Sol
2022-04-28
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Sok különböző utat világítunk meg számotokra a felemelkedés felé, mert nem csak egy út van. Nem lesz egy bizonyos út a Felemelkedéshez, mert az nem szolgálná a Forrás kívánságát, a különböző tapasztalások megéléséhez. Ti magatok, a lelketek, szintén vágyik a sokfajta és sokféle tapasztalására mivel a Forrás egy darabja vagytok; éppen ezért maga a Forrás sem különbözik tőletek, és ugyanezt szeretné. Nos emiatt pont annyiféle Felemelkedési tapasztalás lesz, ahány lény inkarnálódott az egész univerzumban és a multiverzumban. Így értjük, hogy számtalan utat világítunk most fel, mert tényleg számtalan van, nem csak egy.

Eldönthetitek, hogy melyik utat választjátok, és mi mindig arra biztatunk titeket, hogy azt válasszátok, amelyik a legjobban esik, amely a legtöbb boldogságot és növekedést biztosítja. És tudjuk, hogy ti is ezt szeretnétek, de könnyű beszippantódni valaki más történetébe, hogy milyen is lesz a Felemelkedés mindenkinek, vagy a népesség nagyobb részének egyszerre. Azt kérjük, hogy felejtsetek el mindent, amit erről gondoltok vagy hallotok másoktól, és helyette hangolódjatok rá a saját ideális utatokra, és érezzetek bele, milyen is. Miközben ezt teszitek, hívjatok meg másokat is, hogy csatlakozzanak, de nekik nem kell a te utadat követniük. Ők követhetik a saját számukra megfelelő utat a Felemelkedésben, mert mindannyian különbözünk Éppen ezért nem kell másoknak mondanod, hogy megtaláltad az (egyetlen) utat, és rávenned őket, hogy menjetek együtt az "egyetlen és igaz" úton.

Ehelyett mindenkinek megengeded, hogy önmaga lehessen, és követhesse az öröm útját, ahogy te is teszed. Nos, az úton természetesen találkozol majd problémákkal, gondokkal, kihívásokkal és traumákkal, amikért jöttél, hogy megtapasztalhasd, és ezáltal feloldozd és megtisztítsd magad a negatív energiáktól, mint a harag, ítélkezés és félelmek, melyek ezen tapasztalások körül áramolnak. De ugyanakkor találkozol majd hatalmas örömökkel is, és azt szeretnénk ha tudnátok, hogy az örömötöket is megválaszthatjátok. Azért vagytok ott, hogy mindent megtapasztaljatok, nem csak a jó dolgokat, de az egészet, azért, hogy utána azt válasszátok, amit akartok, ami jó és amitől örültök, boldogok vagytok.

Amikor meghozzátok ezeket a döntéseket, és továbbra is fókuszáltok minderre, akkor létrehozzátok azt a realitást, megtapasztaljátok azt az utat, és még több örömöt érezhettek, mert azt választottátok, hogy önmagatok vagytok, a teljes önmagatok ahelyett, hogy azt teszitek és úgy, ahogy mindenki más, vagy amit a többség hisz hogy meg kell tennetek annak érdekében, hogy egy magasabb tudatosságra léphessetek. Az egyetlen amit tenned kell, hogy önmagad vagy, és követed az érzéseidet.És ugye hallottatok arról, hogy önmagunk szolgálata és mások szolgálata között van különbség. Igen, ám amikor boldog vagy, akkor a mások segítése és szolgálata többet ér. Ilyenkor sokkal nagyobb hatást gyakorolsz azok életére, akiket szolgálsz és segítesz, mint akkor, amikor lelkifurdalás, kötelesség miatt teszed, vagy amiatt mert úgy hiszed, hogy meg kell tenned, hogy önmagad jobb verziója lehess, amiről mások beszéltek neked. Inspirálj másokat azzal, ahogy élsz, és akkor ők inspirálnak másokat és így tovább. Ez a boldogság és öröm útja, és az összes ilyen út az, amiket megvilágítunk az üzenetek során, és az energiákkal, amiket küldünk nektek.Mi vagyunk az Arkturuszi tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Soll - Mindennapi Tudatosság 2022.04.27.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pintesrest




Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek