Azok, akik ébrednek - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Meglepettek és izgatottak vagyunk attól, hogy látjuk, hányan ébrednek fel minden egyes nap. Észleltük, hogy ez történik, ahogy közeledtetek a Napfordulóhoz, ám azt is észrevettük, hogy van egy része a népességnek, akik küszködnek. Küszködnek, hogy találjanak valamit, amiben hihetnek, és még nem voltak képesek megtenni a lépést az igazság felé,  hogy mindannyian egyek vagyunk, és mindannyian a Forrás vagyunk. Egyelőre távol vannak még attól, hogy elhiggyék, ők maguk teremtik a valóságukat.

Keressük a módját, amivel elérhetnénk ezeket a bizonyos embereket a ti világotokban, és tudjuk, hogy időnként megpróbáltok megosztani valamelyikükkel valamit, hogy áthozzátok őket a fénybe, hogy segítsetek nekik felébredni. Ám nehézségekbe fogsz ütközni, ha meg akarsz győzni valakit valamiről, amikor ő nem igazán tudja, hogy miben is hisz. Ezért sokkal hatékonyabb, ha tartjátok a teret ezeknek az embereknek. Küldjetek nekik szeretetet. Legyetek együtt érzőek velük, és éljétek az életeteket bocsánatkérések nélkül.

Éld meg az igazságod minden egyes nap minden ébren töltött percében, mindegy, hogy más hogyan érez vagy mit gondol a te igazságodról. Minél többen vagytok, akik élitek az igazságotokat és árasztjátok a fényeteket, annál többen - az emberi kollektív tudatosság egy egyre nagyobb része -  fogja tudni azt, amit ti. Sokkal több embert tudtok elérni a közös tudatosságba kapcsolódva, mint azzal, hogy olyan valakit próbáltok meggyőzni, aki nem akarja, hogy meggyőzzék.

De tudjátok azt, hogy azok, akik keresnek valamit, amiben hihetnek, mindig is támogatva vannak az olyanok által, mint amilyenek ti vagytok. A puszta jelenlétetek, és a tudás, amit magatokban hordoztok bőven elég, hogy egy, vagy akár több embert is áthozzatok a fénybe.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgát, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.28.

mindennapitudatossag.com

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek