Amit szeretnétek, és amire szükségetek van - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feldolgozni azt a nagy mennyiségű kérést, mely az elmúlt időszakban beérkezett hozzánk, s ezt azért tesszük, hogy jobban értsük mi az, amire az emberiségnek igazán szüksége van. Az, amit kértek ugyanis, és az, amire szükségetek van nem mindig azonos.

Gyakran a leggyorsabb utat és megoldást keresitek a dolgokkal kapcsolatban ahelyett, hogy hagynátok, hogy a megfelelő időben érkezzen meg hozzátok... vagy pedig azonnal szeretnétek egy zsák pénzhez hozzájutni, semmint, hogy megtapasztaljátok azt, hogy beáramlik, ami kell, azt elköltitek, és utána jöjjön még. Ezért, amit szeretnénk átadni nektek, az a bölcsesség, amely segít átkormányozni a mindennapos nehézségeken, amelyekkel szembekerültök; s szeretnénk, ha ezen tapasztalások végén, megtapasztalnátok a saját növekedéseteket. Egyszóval, amit adunk, az nem mindig az, amit kértek, de mi mindig támogatni fogunk abban, hogy odajussatok, ahova végül is el akartok jutni.

Ez a a mi utunk, hogy azt mondjuk: legyetek türelmesek! Legyetek türelmesek Önmagatokkal, legyetek türelmesek velünk, az univerzummal, és legfőképpen, legyetek türelmesek a fizikai világgal. Sokkal könnyebben és gyorsabban tudjátok megváltoztatni a tapasztalásotokat a valóságról, mint megváltoztatni az adott valóságot. Ha szeretnétek valami olyat kapni, amit kértetek, akkor ahhoz sokkal hamarabb fogtok hozzáférni energetikai szinten, mint ahogy hozzáfértek fizikailag. ( Vagyis energetikailag már beáramlott és a részünk, de fizikailag még nem manifesztálódott – ford.)

Amint békébe kerülsz a folyamattal és annak kibomlásával, az azt jelenti, hogy elsajátítottad a fizikai dimenzió mesterségét. A fizikai sík feletti képesség nem attól jön, hogy kitaláltad, hogyan is tudnád instant módon azonnal manifesztálni azt, amit szeretnél. A mesterré válás attól jön, hogy már annyira biztos vagy abban, hogy amit szeretnél, az úton van feléd, hogy elmerülsz a jelen pillanatban és azon energiákban, amikhez akkor már hozzáférsz.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgát, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.26.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek