Alacsony rezgésű energiák tisztítása - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Figyeltünk bennetek, és vártunk a tökéletes pillanatra, hogy egy jó hírt adhassunk át nektek, mely segíteni fog titeket abban, hogy a remény érzését életben tartsa. A bolygótokon az elmúlt hónapokban egy hatalmas kiugrást tapasztaltunk az alacsony rezgésű entitások, érzések, gondolati formák és egyéb energiák kiengedésében.

Ezen kiengedett energiák egy kissé limbózó állapotban voltak, melyben nem tudnak többé hatni az emberiségre. Még nem tértek vissza a Forráshoz teljesen, ám már nem is térhetnek vissza a közös emberi tudatosságba. Szóval nem csak átmozgattátok a negatív energiákat, de meg is tisztítottátok őket.

És ezért most egy olyan helyen vannak, ahol átmehetnek a saját evolúciójukon anélkül, hogy bármelyikőtökhöz is kapcsolódnának. Ahogy látjátok, soha semmi sincs igazából elpusztítva ebben az univerzumban, mindegy, hogy mennyire csúnya vagy utálatos is a megtapasztalása. Mindennek van értéke a létezésben, és ezek az energiák is megtalálják majd az utat.

De ez a jó hír mindegyikőtök számára azt jelenti, hogy számíthattok magas frekvenciájú energiák letöltésére, melyek mindenhonnan a galaxisból és még a tejúton túlról is érkeznek hozzátok. Egy különlegesen egyedi lehetőségetek van most, hogy visszapótoljátok mindazt, amit megtisztítottatok és kiürítettetek; ezért azt tanácsoljuk, hogy engedjétek le a védelmi rendszert. Tegyétek le a pajzsokat, és nyissátok meg magatokat, hogy fogadhassatok. Most már biztonságos.

Azzal a várakozással és biztos tudattal, hogy magas rezgésű energiákat és információkat fogadtok, biztosak lehettek abban, hogy csak magas rezgésű energiák tudnak jönni hozzátok. Ezt garantálhatjuk Nektek, és izgalommal várjuk, hogy hányan nyitjátok meg magatokat, hogy fogadhassátok mindezt... és ezen letöltések hatásait az egész emberiségre nézve.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton   danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.11.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek