Segítség az Arkturuszról - A 9. dimenziós Arkturuszi Tanács üzenete

Elsa Sol
2023-04-28
Csillagüzenetek


Üdvözlünk titeket! Mi vagyunk az Arktruszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Olyan sok kérést kaptunk tőletek, hogy támogatásra van szükségetek, hogy segíteni szeretnénk nektek, anélkül, hogy beleavatkoznánk a természetes evolúciótokba. Tudjátok ez megtörtént már korábban a Földön;  más földönkívüli fajok akaratlanul is beleavatkoztak és megakadályozták a fejlődéseteket. Mi, akik megfigyeltük mindezt, felismertük, hogy a legjobb út a segítségnyújtásra az, ha tanításokat, energiákat és támogatást adunk nektek, és tartjuk a teret számotokra.

Tudjuk, hogy amikor a rengeteg űrhajó landolni fog a Földön, az azért lesz, mert készen álltok erre, és nem azért, mert megmentésre van szükségetek, és nem is azért, hogy az összes jó emberi lényt elvigyék az Új Földre. Ezt azért tudjuk, mert tudatában vagyunk, hogy minden, ami valaha is történik a tapasztalásotokban, az értetek történik és előnyötökre van; de ez az előny a spirituális növekedésetekért és evolúciótokért van; és ez az, amiért ez az egész történik, amiért ott vagytok.. Nem azért inkarnálódtatok a Földre, mert valaki csapdába ejtett, és nem is azért, mert valami lény önmagatokon kívül odaküldött titeket.

Azért születtek a Földre, mert mint lelkek felismeritek, hogy hol vannak a jó növekedési tapasztalások, és ezt akarjátok megélni. Meg akarjátok tapasztalni, hogy milyen érzés a szabad mozgás a kevésbé fejlett érzés és a sokkal fejlettebb között. Meg akarjátok ismerni önmagatokat még teljesebben, még inkább akként, akik vagytok: kondícióktól mentes tiszta szeretetként. Úgyhogy most vessetek egy pillantást az életetekre; nézzétek meg az összes dolgot, ami az életetekben benne van, vagy nincs benne, és ahelyett, hogy azt kérdezitek magatoktól: "Hol mentem rossz felé, hol rontottam el?" vagy "Mit tehettem volna másként?", kérdezzétek azt, hogy a jelenlegi helyzet, ezek a kondíciók, amit megtapasztalsz éppen, hogyan segítenek, hogy még inkább azzá válj, ami vagy Forrás-energia lényként vagy tiszta szeretetként. És igen tudjuk, hogy a választ most azonnal akarjátok, és azt szeretnétek, ha a tudatokokban megszólalna egy hang, vagy megjelenne előttetek egy segítő, aki pontosan megmondja, hogyan is tudnátok nőni és fejlődni a jelenlegi helyzetetekből. De ismételten, sokkal jobban szolgál titeket, ha magatok nézitek meg és juttok döntésre és konklúzióra.

A jó kérdés, amit tegyetek fel magatoknak az, hogy " Hogyan is lehetnék szeretet ebben a szituációban?" És ahogy végignézitek az életeteket, ahogy körbenéztek az egész bolygón, és látjátok a számtalan szenvedést és küzdelmeket, amik vannak, ugyanezt a kérdést tegyétek fel. Hogyan is tudsz még inkább szeretetként megjelenni egy olyannal szemben, ami nagyon másnak tűnik, mint a szeretet. És emlékezzetek, hogy azok a kondíciók is a spirituális fejlődéseteket szolgálják, és nem azért vannak, mert valaki a kormányban, egy vállaltnál, vagy valaki, akinek több ereje van mint neked, tervezi olyanra, amilyen. Természetesen lehetnek emberek, aki eljátsszák ezen szerepeket számodra, de még mindig te vagy a teremtője a realitásodnak és a megtapasztalásodnak, és minél hamarabb elfogadod és magadévá teszed ezt, annál hamarabb tudsz tenni valamit.

Mert szeretitek a növekedés és fejlődés érzését, és erre emlékeztetnek kell magatokat néha; és amikor segítetek magatokon, amikor kinyitjátok magatokat és még többet beengedtek a saját teremtéseitek közül, akkor megtapasztaljátok, hogy jön egy segítő kéz egy másik lénytől vagy csoporttól  egy magasabb tudatosságú síkról. De ehhez még mindig neked kell felhangolnod és harmóniába hoznod magad a segítség megtapasztalásával. Mindig vissza fog térni hozzád, ami benned történik, és minél hamarabb felismered ezt, annál hamarabb tudod az összes növekedési lehetőséget kihasználni, amik érkeznek, és annál hamarabb tudsz felemelkedni és teljessé válni a Földön, amilyen most.

És tudjuk, hogy minden kérésetek szívében ez a vágy van, hogy fejlődjetek és virágozzatok. Meg tudjátok csinálni, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk, és ezt is folytatjuk tovább... megígérjük nektek!

Mi vagyunk az Arktruszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.04.28.

mindennapitudatosság.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek