Az érkező Novemberi energiák - Az Arkturuszi Tanács Üzenete

Elsa Sol
2022-11-01
Csillagüzenetek


Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Szívből örülünk, hogy itt lehetünk veletek, és beszélhetünk az érkező novemberi energiákról. Ezen energiák a galaxis különböző pontjairól érkeznek, mivel a csillagcsaládjaitok szeretnék ha az emberiség is teljesen bekerülne a galaktikus közösségbe, és ezért rengeteg emelkedésetekhez szükséges frekvencia érkezik ebben a hónapban. Ezen frissítések egyike a hét fő csakrátokat is érintik, ezáltal könnyítve meg még több hozzáférést a fénytestetekhez. Ezen letöltések készítenek fel titeket a földönkívüliekkel való fizikai kapcsolatfelvételre éber állapotban. És ezen energiák fognak katapultálni titeket, hogy akcióba lépjetek és elkezdjétek élni az életeteket, ahogy ti akarjátok.

És van egy másik darabja a teljes kapcsolatteremtésnek a földönkívüliekkel: az emberiségnek fel kell szabadítania magát a korlátozó hiedelmek alól, a magatok által kivetett iga alól, és mernetek kell vállalni a kockázatot és elkezdeni élni az életet, amit akartok és megérdemeltek. A novemberi energiák ezeket fogják segíteni, mert inspirációt, ötleteket és támogatást nyújtanak, hogy továbblépjetek. Itt az idő! Az időtök elérkezett! És ahogy megnyíltok ezen energiák felé, emlékezzetek, hogy ezek transzformálni érkeznek, és érezni fogjátok a sürgetést, hogy változtassatok az életeteken.

Ez már mind bennetek van, de a novemberi energiák aktiválják majd mindezt, hogy meglépjétek a következő fokokat a spirituális fejlődésetek és evolúciótok lépcsőjén. És ahogy mondtuk: az egész galaktikus közösség támogat titeket. Hívunk titeket, hogy csatlakozzatok azokhoz, akik más csillagrendszerekben élnek, és kérünk titeket, hogy emelkedjetek, hogy találkozhassatok a fizikai földönkívüli családjaitokkal. Ez egy csodálatos időszak, hogy relaxáljatok, törődjetek magatokkal és engedjétek ezen energiákat dolgozni. És ez azt is jelenti, hogy odafigyeltek arra, ahogy érzitek magatokat, és mit hurcoltok még magatokkal, amik akadályozhatják ezen energiák szabad folyását.

Szóval mindig van mit tennetek, hogy még jobban megnyíljatok és, hogy tökéletes hordozói legyetek az energiáknak, amik érkeznek. És a többségetek tudja mik ezek a lépések; tudjátok, hogy mit kell tennetek. És remélhetőleg ez lesz a katalizátor, hogy meglépjétek ezen lépéseket. Az, ahogy törődtök magatokkal szintén mutatja a földönkívüli közösségeknek a fizikai világotokban, hogy már egy magasabb tudatosságból működtök. Alig várjuk, hogy lássuk hogyan fogadjátok ezen különleges energiákat, és mit fogtok kezdeni velük.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.11.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest






Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek