A Galaktikus Csapatunk tagjai vagytok – Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-01-22
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Titeket! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk ma hozzátok.

Nagyon kíváncsiak vagyunk mindarra, amit szeretnétek nekünk elmesélni. Kerünk Titeket, hogy sose érezzétek úgy, hogy zavarnátok minket, vagy pazarolnátok az időnket, amikor kapcsolódni szeretnétek, hogy elmondjátok, hogy érzitek magatokat, mire van szükségetek, vagy, hogy mi minden történik a Földön. Hallani szeretnénk tőletek! Mivel nem fizikai lények vagyunk, hanem végtelen tudatosság, ezert nem limitál minket semmi, hogy mennyi információt vagyunk képesek egyszerre befogadni. Nem számít, hány alkalommal szeretnétek minket elérni, mindig képesek leszünk hallani, amit mondani szeretnétek.

És mindezen információkkal képesek vagyunk jobban megtervezni, hogy milyen energiákat küldjünk nektek, milyen kapukat nyissunk ki, milyen szövetségeket formáljunk, es így tovább. A Galaktikus Csapat Tagjai vagytok! Számunkra ti vagytok a földönkívüliek, még akkor is, ha tudjuk, hogy többségetek létezett (létezik) a mi csillagrendszerünkben is. Ismerjük a csapatmunka értékét, és szeretnénk, ha ti is felismernétek ezt a kvalitást. Azt is szeretnenk, ha értékelnétek önmagatokat; szeretnénk, ha látnátok magatokat, mint e csapat jelentőségteljes tagjai. Egyikőtök sem kreálta ezt a miriádnyi problémát, amivel szembenéztek a Földön. Mindegyikőtök azért ment oda, hogy fixálja ezen problemákat, megoldást találjon, és megemelje a rezgést, hogy az egész emberiség képes legyen erre. És emiatt, Ti pont olyanok vagytok, mint mi, csak fizikai testben. Ti vagytok a Földi legénység, mi pedig a nem- fizikai (anyagtalan) támogató csapat. Mindannyian együtt vagyunk ebben benne, es minden problémát a Földön az univerzum más részeiről örököltetek...

Úgyhogy igazából ebből a hatalmas felfordulásból, ami a Földön kialakult, semmi sem az emberiség hibája. De persze úgy érzitek, hogy ahhoz, hogy érezzetek valamit, először valami negatívat kell éreznetek, azért, hogy utána valami pozitívat érezhessetek. Úgyhogy mi megadjuk nektek a felhatalmazást, hogy érezzétek a pozitív érzelmeket, a magas vibrációkat, és azt szeretnénk, ha olyan jól éreznétek magatokat, amennyire csak lehetséges csupán csak azért mert ott vagytok, és bevállaltok egyet vagy akar többet is a csapatért. Éppen ezért, mindössze annyit kell tennetek, hogy megnyitjátok magatokat es fogadjátok a segítségünket, a segítséget, amit mi és más lények a szövetségünkben  nyújtunk nektek. Ez nem az az idő, amikor szégyellnetek kell magatok, hogy kollektívként hol tartotok. Helyette azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy ti vagytok azok, akik beengeditek mindazon energiákat, amire az emberiségnek a legnagyobb szüksége van. Azért vagytok ott, hogy földeljétek ezen energiákat, és elérhetővé tegyétek a többiek számára...és mi itt maradunk a 9.dimenzióban, hogy segítsünk titeket. És a “javaslatdobozunk” mindig nyitva áll számotokra! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornazta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Forditotta: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2021.01.26.

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatossag

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek