Személyre szabott frissítések érkeznek - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Megkezdtük azt a folyamatot, ahol azokat a különböző frissítéseket adjuk át nektek, melyeket kértetek. Együtt dolgozunk természetesen a tanácsadóitokkal, hogy a lehető legkülönlegesebb frissítéseket adjuk, melyeket személy szerint kértetek.

Nos, ezen frissítések különböznek azoktól az univerzális frissítésektől, melyeket néha fogadtok. Azok a frissítések azért voltak, hogy fejlődjetek az utatokon, és azok mindenkinek mentek.

Ezen frissítések, amikről most beszélünk azonban azok, melyeket ti személy szerint kértetek magatoknak, legyen az tisztánlátás, tisztán hallás és csatornázás, vagy a gyógyítás képessége. Együtt dolgozunk a tanácsadóitokkal és felsőbb énjeitekkel, mivel nagyon sokan specifikusan értünk nyúltok ki, és sikerül időnként meggyőznünk őket, hogy készen álltok egy igazi növekedésre és néhány új képességre, melyek segítenek nektek kitartani még arra az időre, amíg a negyedik dimenzióban tartózkodtok.

Nagy örömmel és izgalommal adjuk át nektek ezeket a frissítéseket az álomidőtökben amikor alszotok; de fontos, hogy tudjátok, onnantól, hogy megkaptátok a frissítést, még meg kell tanulnotok használni.

Szóval csak azért mert kaptál egy tisztánlátást segítő frissítést, még nem jelenti azt, hogy mindenféle saját fókusz és közreműködés nélkül alkalmazni tudnád a képességet. A többségeteknek így is le kell majd ülnie és kinyitnia a harmadik szemét ahhoz, hogy lássa, mit is kapott. A kapott ajándékok használatát tökéletesítenetek és fejlesztenetek kell, és legfőképpen bíznotok kell abban, hogy amit fogadtok az ténylegesen valóságos, és nem a képzeletetek, az elmétek vagy egótok játéka.

Fogadjátok jóindulattal, és gyakoroljatok, gyakoroljatok és gyakoroljatok, és sokkal több vidámságban lesz részetek a Földön ezekkel az új játékokkal.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.04.

mindennapitudatossag.com

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek