Legyen hitetek Önmagatokban - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Mindegyikőtöknek elküldtük azon energiákat, amit kértetek, az energiát, mely végig támogatni fog bennetek abban az időben, amit még a negyedik dimenzióban töltötök. Tudjuk, hogy sokszor elakadtnak érzitek magatokat, mivel nem tudtok mást tenni, mint várni, hogy valami nagy dolog történjen, hogy végre el tudjátok kezdeni az életeteket, mint öt dimenziós lények. Azt is tudjuk, hogy sokkal több energiátok, kreativitásotok, és hozzáférésetek van a magasabb energiákhoz, mint bármikor harmadik dimenziós lényekként.

De még mindig azt hiszitek, hogy az átmenet maradék idejét harmadik dimenziós módon kell leélnetek. De nem kell! Nem vagytok bezárva, és elkezdhetitek élvezni mindazt, amihez hozzáférésetek van negyedik dimenziós lényekként. Nyugodtan teremthettek magatoknak egy gyönyörű életet, ameddig a nagy váltásra vártok. Az utatok semmilyen energetikai módon sincs korlátozva, ám még mindig korlátozva a van a saját elmétek által.

Minél inkább a logikus és megmagyarázható szemüvegeiteken keresztül nézitek az életeteket, annál inkább ugyanúgy is fog visszatérni, mint az életetek, amit eddig is éltetek. Nos mi garantálhatjuk nektek a hozzáférést az összes energiához, amit csak magatokhoz hívtok, ám még mindig magatokban kell eléggé hinnetek ahhoz, hogy valamit kezdeni tudjatok vele. Szeretnénk, ha tudnátok, milyen jelentőségteljes, hogy nyitottak vagytok ezen energiákra, és szeretnénk ha értenétek, hogy milyen hatalmatok van teremtő lényekként az itt és mostban.

Nem kell várnotok a fénytesteitekre és az öt dimenziós képességeitekre ahhoz, hogy egy csodálatos valóságot teremtsetek önmagatok és az emberiség számára. Ez nem szabad, hogy egy visszatartó erő legyen számotokra. Lehet ez egy csodálatos és nagyszerű növekedési lehetőség, amit mindig is meg akartatok tapasztalni. Élhettek korlátok nélkül... élhetitek a legjobbat, amit csak az élet ajánlani tud, itt és most.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton - danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.17.

mindennapitudatossag.com

Mindennapi Tudatosság

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek