Galaktikus történelem - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-02-13
Csillagüzenetek

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Észrevettünk egy olyan szokást és irányvonalat a bolygótokon, ami nem más, mint hogy keresitek az okokat, hogy miért ne legyetek harmóniában egymással. Ez az irányzat nem olyan valami, amit az emberiség talált ki; mind felvettétek. Az előítéletek, a vakbuzgó fanatikusság, az idegengyűlölet és sok másik szokás, amiket magatokra vettetek, mind a galaxis más részeiből származik. A Föld mindig is egy hihetetlen változatosságú bolygónak volt tervezve, pláne a többi bolygóval összehasonlítva.

Mindezekkel a zavaró és konfliktust idéző energiákkal, melyek a bolygótokon vannak, a sorsotok egy része volt, hogy egymás torkának essetek olyan apró dolgok miatt, mint, hogy melyik országba születtetek, vagy milyen színű a bőrötök. Egy olyan egyszerű dolog mint, hogy hogyan kapcsolódtok a Forráshoz egy megosztó és széthúzó probléma lett, és ez nem szükséges, hogy így legyen. Ha belegondoltok ugyanis, hogy más milyen módot választ a kapcsolódásra, annak semmi köze sincs hozzátok.

Egyszóval kell, hogy legyen egy tágabb ok, egy nagyobb történet a háttérben, és ez nem más, mint hogy mindannyiótoknak egy hosszú történelme van a galaxisban. Voltak tapasztalásaitok másik csillagrendszerekben, amiket idegen lények elfoglaltak és leigáztak; láttatok bolygókat elpusztulni ideológiák miatt, és láttatok embereket és lényeket, akik oly extrém szintre mentek egy adott meggyőződésükben, hogy részt vettek népirtásokban anélkül, hogy akár pislogtak volna.

Szóval ez a történelem az, ami elvezetett a Föld kísérletéhez, és mindannyian hordozzátok ezen emlékeket a sejtjeitekben, a DNS láncotokban, az atomokban, amelyek felépítik a testeteket, és természetesen, akár emlékeztek rájuk, akár nem, de ezek mind részei a tudatosságotoknak. Ezért, amikor láttok vagy tapasztaltok valamit, ami a bolygón történik, és depresszióssá tesz benneteket az emberi tudatosságot illetően, akkor tudjátok, hogy ezt közösen vettétek magatokra, azért, hogy megtisztítsátok és elengedjétek. Magatokra vettétek, mert tudtátok, hogy ti lesztek azok, akik megtörik a ciklust, akik képesek lesznek kiengedni mindezt a rengetek gyűlöletet és erőszakot. Ám ahhoz, hogy ezt megtegyétek, először ismét fel kellett kavarni a dolgokat.

Ezért kérünk titeket, hogy higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy tudjuk, hogy ki fogjátok engedni mindazt, ami megosztó, mindazt, ami elválaszt és elszeparál... és ezt még ebben az életetekben fogjátok megtenni.

És azok közületek, akik tudatában vannak ennek az (átvitelnek) üzenetnek, lesznek azok, akik vezetik ezt a forradalmat.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton   danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.05.

mindennapitudatossag.com

régi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek