A nehézségekről és átalakulásokról- Plejádi Tanács

Elsa Sol
2022-03-02
Csillagüzenetek

Üdvözlet Kedvesek! Mi vagyunk a Plejádi Nagytanács! Azért jöttünk ma, hogy megosszuk veletek a Globális Felemelkedéssel kapcsolatos gondolatainkat.

Boldogan jelentjük,  hogy nagyon sokan a Csillagmag Mesterek közül az eddig szunnyadó képességeik most bekapcsoltak. Mindenki különbözően tapasztalja , mivel mindannyian egyedi képességeket és tudást hordoztok magatokban.

Ezeket a képességeket számtalan inkarnáción keresztül fejlesztettétek és tökéletesítettétek. A fénnyel töltött energiahullámok, melyeket februárban éreztetek a következő hónapok során folytatódni és fokozódni fognak, hogy további  és újabb DNS átalakítások történhessenek.

Ezen időben,  amikor ennyi fénnyel és fenykódokkal teli hullámok érkeznek, sokatok tapasztalja, hogy nem tud aludni (sokat vagy sokszor), mivel a hatodik energetikai spirálotok intenzív és kiterjedt emelésen és tuningon megy keresztül. Sokan tapasztalnak rövidtávú memória veszteséget,  nehéz fókuszálást, és  ködös gondolatokat. Ezen tünetek mind átmenetiek,  amíg a kalibrálás tart.

Arra kérünk most mindenkit, hogy földeljétek magatokat és energiátokat még mélyebbre a Földbe vezetve. Az energiák  földelése most létfontosságú, hogy ezen fénykódokkal töltött hullámok áramlása és mozgása folyamatosan fenntartható legyen, amint a Napon keresztül csatornázódik felétek. A Földdel való szoros kapcsolódás segíthet mérsékelni a fent említett mellékhatásokat.

Végtelen szeretetet, támogatást  és hálát küldünk mindannyiotoknak, és köszönjük,  hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

A Plejádok Tanácsa

Csatornázta: Parallel Brittnie

Fordította: Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2022.03.01.

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.com

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek