Ötödik dimenzióssá válni - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-01-24
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok. Megkezdtétek azt a folyamatot, amelyben önmagatok 5.dimenziós részévé váltok, és ez a folyamat folytatódni fog. Nincs semmire szükséged, hogy történjen ahhoz, hogy hozzáférj Önmagad 5.dimenziós részéhez, mely a Felsőbb Éned. Mi mindenben segítünk, amiben csak tudunk, de valójában nincs ránk szükségetek. A velünk való együttműködés és teremtés csak érdekesebbé és mókásabbá teszi, és teljesen őszintén mondva, a többségeteknek könnyebb, hogy bennünk higgyen, vagy valamilyen másik magasan rezgő lényben, mint saját magatokban.

És mi ennek megváltoztatásában szeretnénk segíteni. Szeretnénk ha látnátok, milyen könnyen elérhető számotokra a a Felsőbb Énetek tudatossága. Szeretnénk, ha képesek lennétek úgy látni magatokat, mint akik lenni akartok, és szeretnénk, ha nem kellene valamilyen eseményre várnotok, mielőtt elkezdenétek ezt. Úgyhogy azért vagyunk itt, hogy megerősítsünk és felhatalmazzunk titeket; hogy felébresszünk arra az igazságra, akik valójában vagytok...sokkal több, mint csak 5. dimenziós lények, vagy a Felsőbb Énetek.

Azt akarjuk, hogy a Holdat célozzátok meg, és érezzétek a Teljességeteket és a Forrást. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy látjuk, hogy egyre többen léptek be a saját erőtökbe, és mégis tudjuk, hogy mennyivel több elérhető még számotokra. Nincs másra szükségetek, mint egy kis hit önmagatokban, és az akarás, hogy befelé forduljatok. Nem kell magatokon kívülre néznetek, hogy megleljétek azt a felsőbb tudatosságot, és látjuk, hogy mindannyian készen álltok, hogy még többet töltsetek le a Felsőbb Énetek tudatosságából.

De ne alapozzatok csak a mi szavunkra! Érezzétek azt a hatalmas erőt, ami bennetek készen áll és elérhető számotokra, és tapasztaljátok meg az 5.dimenziót az itt- és mostban. Ez a váltás nem arról szól, hogy mentek valahova, egy helyre. Ez a váltás arról szól, hogy minél többet hozzatok önmagatokból, abból akik valójában vagytok ugyanoda, ahol vagytok, és így máshogy tapasztaljátok meg.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.02.21. mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek