A Schumann Rezonancia kiugrásai és a Felemelkedési tünetek

Elsa Sol
2023-06-25
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Titeket! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk veletek.

Épp egy nagy kollektív tisztítás közepén vagyunk, hogy a közös tudatossági mezőnkből kiengedjük az energiákat, pont úgy, ahogy ti is a Földön. Fantasztikus munkát végeztek egyes emberekként csakúgy mint közösségként. Van egy szuper módszeretek, amivel méritek a Föld magjából érkező energiákat, és ezt Schumann Rezonanciának hívják. Amikor egy nagy kiugrást láttok ezeken a grafikonokon, amik ezeket az energiákat reprezentálják, akkor tudjátok, hogy egy nagy közös tisztítást végeztek, és mindegyikőtök érezheti ezen kiugrások fizikai megnyilvánulásait is. Egy dolog biztos mindenki számára a Földön: most van itt az idő, hogy ezt a tisztítást tudatosan végezzétek, és, hogy engedjétek magatoknak megtapasztalni mindezt a lehető legjobb módon.

Ha ellenálltok valamit elengedni, akkor érezni fogjátok a nyomát; érezni fogjátok az elakadást, amit szoktatok néha érezni. Érezni fogjátok, hogy lenyom az élet, és akkor elgondolkoztok, vajon miért van bennetek ez a nehéz érzés. Mindig azért, mert kapaszkodsz valamibe, magadhoz láncolsz valamit, aminek itt az ideje, hogy elengedd; és amikor jön a lehetőség rá, hogy na, most engedd ki, és te nem fogadod el, nem élsz vele, akkor érezni fogod a testedben. Szintén érezni fogod az alap állapotodon, a vitalitásod szintjén, és látni fogod a visszatükröződésit az életedben is, mert egy alacsony rezgéshez kapcsolódsz, egy alacsony vibráción tartod magad, és innen teremted az életedet is.

Nagyon fontos, hogy elengedd a kötődéseket, mindazt, ami visszatart, és sosem volt erre megfelelőbb idő, mint most. A Felébredettek Közösségének tagja vagy, ha ezt az üzenetet olvasod, és ezért rajtad is múlik, hogy vezesd az emberiséget a példádon keresztül. Teljesen normális és elfogadható, hogy elismerjétek vannak felemelkedési tüneteitek. De az is nagyon fontos, hogy felismerjétek, hogy nem lennének felemelkedési tünetek, ha teljesen harmóniában lennétek az áramlással (flow). Mi nem szeretnénk ha bármelyikőtök is negatív érzeteket vagy ítélkezést tapasztalna azért, mert nem vagytok tökéletes áramlásban minden pillanatban. Ez már a mesterek útja, s habár ez az, amit kerestek, nem lesztek állandóan ezen a tudatossági szinten még; és ez így van rendben, és nektek kell úgy éreznetek, hogy ez oké így.

El kell fogadnotok ezt, mint a realitásotok része, mert minden más csak ellenállás. Teljesen mindegy ugyanis, hogy valaki vagy valami másnak állsz ellen vagy saját magadnak. Bárhogy is van, akkor is el kell engedned és el kell fogadnod, hogy úgy van, ahogy van, beleértve önmagadat, és azt, ahol éppen most a spirituális felébredésed útján vagy. Biztosítani szeretnénk afelől, hogy el fogtok érni oda, ahova tartotok, és okkal választjátok a hosszabb, körkörös utat. Azért választjátok azt az utat, amin vagytok, hogy együtt tudjatok érezni azokkal, akik küszködnek.

Ha tökéletes mesterként érkezel ide, sosem tapasztalsz meg semmilyen nehézséget vagy szíved összetörését, hogyan is tudnál másokon segíteni, akik ezeket tapasztalják? Nem lennél képes kapcsolódni velük, nem tudnál hogy viszonyulni hozzájuk, és ahhoz, amin mennek keresztül, pedig nagyon fontos, hogy ezt megéld ahhoz, hogy együtt tudj érezni a többiekkel. Folyamatosan fogsz tovább fejlődni, emelkedni és kapcsolódni, és ha mindezt egy megengedő állapotból teszed, a flow állapotából teremted, akkor készülhetsz a repülésre. Akkor az életed és a dolgaid egyszerűbbekké válnak, még akkor is, ha nem érsz el mindent, amit erre az életedre magadnak felállítottál.

Még akkor is, ha nem leszel gazdag és híres, vezethetsz egy csodálatos és varázslatos életet tele csodákkal és szinkronitásokkal. Bízz magadban, az utadban és az életed tervében, és messze jutsz, és boldogan, ragyogva jutsz oda. Továbbra is lovagold meg Földanya energiahullámait, mivel Ő ott van, hogy támogasson és emlékeztessen arra, hogy van egy hatalmas és erős lény, aki veletek együtt emelkedik, és talpaitok alatt dobog.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton -  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.06.25.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek