Ti választjátok az idővonalat - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Minden előttetek álló lehetőséget megfontolunk, és észrevettük, hogy van most egy pár olyan, amik meglehetősen tetszetősek lesznek számotokra, főleg azok számára, akik Felébredtek. Ezek az idővonalak most azért érhetőek el számotokra, mert annyira jól tudtátok befogadni, lekötni és beolvasztani azon energiákat, amik folytonosan áramoltak felétek.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nem vagytok arra kötelezve, hogy előre elrendeltetett sorsot éljetek meg itt a Földön. Ti magatok választjátok az utat, amire helyezitek magatokat; és amikor az emberiség maradék részére tekintetek, a világ helyzetére, akkor elbátortalanodhattok. Azt gondolhatjátok, hogy ők határozzák meg az emberiség sorsát, de szeretnénk titeket biztosítani, hogy ennek semmi köze nincs ahhoz, ami rajtatok kívül van.

Kiválaszthatod ugyanis a számodra legcsábítóbb idővonalat, ami előtted áll, és magaddal viheted az emberiség egyik változatát. Ti vagytok a Felébredettek, akik vezetik a Felemelkedéshez vezető utat, és sokkal több jelentkezőt visztek magatokkal, mint azt gondolnátok. Számtalan Ébredés fog még történni, és ti készen álltok majd, hogy folytassátok a vezetést, amikor a körülöttetek lévők meglepődnek az új megerősödött látásmódjuk miatt.

Ezért kérünk Titeket, hogy ismerjétek fel, hogy milyen jelentőségteljesek vagytok, és hogy mekkora szavatok van abban, hogy melyik idővonalon haladtok. Elküldjük nektek ezen idővonal vibrációját; bele van ágyazva ebbe az üzenetbe.

Kérünk, hogy érezzetek bele, érezzétek meg, és vegyétek észre, hogy nem mi hoztuk létre ezen idővonalakat vagy a vibrációjukat. Ti tettétek. Mi csak azért jöttünk, hogy emlékeztessünk arra, amit létrehoztatok, és amihez szabad hozzáférésetek van... és továbbra is így teszünk majd, mert ez a mi szerepünk ebben a Felemelkedési Utazásban, amiben mindannyian együtt vagyunk benne.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.16.

mindennapitudatossag.com

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek