Együttműködés a Plejádiakkal, Szíriusziakkal, Líraiakkal és Andromédaiakkal

Elsa Sol
2022-08-30
Csillagüzenetek

Együttműködés a Plejádiakkal, Szíriusziakkal, Líraiakkal és Andromédaiakkal - Az Arkturuszi Tanács üzenete


Szeretettel ajánljuk ezeket a közvetítéseket számotokra, hogy emlékezzetek arra, akik voltatok, és hogy világítsuk az utat afelé, amivé lesztek. Szükségetek van arra, hogy ezeket az üres részeket megtöltsétek, és ne higgyétek azt, hogy csak emberi testben csak ezen a Földön éltetek korábban. Sokatok nem is gondolkodott azon, hogy korábbi életetekben az univerzum más részein éltetek, ameddig felnőttek nem lettetek. Az elmétek számára ennek a lehetősége is nehezen felfogható vagy elfogadható, még ha nekünk teljesen érthető is. Nem úgy volt, hogy egyszer csak hipp hopp megjelentetek a földön. Történelmetek van.


Barátaitok vannak keresztül-kasul a galaxison és azon túl, és ezeken a közvetítéseken keresztül ráébredtek ezen aspektusaitokra és az emlékeitekre, mivel a szavaknál sokkal többet fésülünk bele ezekbe az üzenetekbe, amiket Daniel tolmácsol nektek. Van egy sokkal nagyobb kép a háttérben és egyre többen ébredtek rá erre. Néhányatok továbbmegy, és elmerül mindabban, amit az elme nem tud felfogni, beleérez az élményekbe és tapasztalásokba, hogy kitöltse azon üres részeket, nemcsak földi és nemcsak egy bizonyos csillagnemzettség tudásával.

Másokkal is együtt dolgozunk. Elismerjük. Együttműködünk; a Plejádiak, Szíriusziak, Líraiak és a többiek is belecsempésznek darabokat, információkat, kódokat ezen közvetítésekbe, mert azt szeretnénk, hogy a teljes képet lássátok, hogy kik is vagytok, és kik voltatok. És amikor az idő megérett, visszatértek majd a mi naprendszereinkbe, és olyanokba is, amiről sosem hallottatok még. Most figyeljétek az egeteket, és harmonizáljátok energiátokat, hangoljátok rá frekvenciátokat a földönkívüli energiákra. Itt vagyunk, hogy támogassunk. Itt vagyunk, hogy segíthessünk.


És a mi kis együttműködő csoportunk csak egy a sok közül. Folyamatosan kapjátok az aktiválásokat, hogy kitölthessétek az üres részeket... mert nem vagyunk egyedül az univerzumban, ahogy ti sem. Itt az idő, hogy (f)elismerjétek, hogy egy hatalmas történelem részesei vagytok, akik az univerzumot együtt alkotják, és ti vagytok azon úttörők, akik ott vagytok a Földön, és mindent megtesztek azért, hogy egyesítsétek az összes energiát, és ezáltal végre egy egységes galaktikus kollektívvé válhassunk.


Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.


Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.08.30.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek