Egy új út, hogy megkapjátok, amit akartok - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-02-02
Csillagüzenetek

Üdvözlünk mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezni azokat az utakat, amiket általában választotok, hogy megkapjátok azt, amit akartok az életetekben. Tudjuk, hogy nem könnyű változtatni azon, ahogy közelítetek afelé, hogy megkapjátok, amit akartok, ám amit eddig láttunk, az az, hogy nagyon kevesen vannak azok, akik egyáltalán megpróbálnak változtatni azon, hogy hogyan közelítenek a dolgok felé. Millió évekig a Földön az életetek nem szólt másról, mint a tettekről, a cselekvésről.

Nos, néhány egyénnek ez a cselekvő utazás túl sok volt, ezért bizonyos rövidítéseket hoztak létre. Ezen rövidítések általában valami illegális vagy erkölcstelen dologgal jártak. Ezért, úgy találjuk, hogy ezen utak azok, amik közül választotok, ha tovább akartok lépni, hogy olyan életet élhessetek, amilyet akartok. Ami hiányzott, úgy látjuk, hogy a bizalom volt. Ha tudnátok bízni abban, hogy hagyjátok, hogy az univerzum elhozza nektek, azt amit akartok, ha ez egyáltalán egy lehetőség lenne, akkor talán felhagynátok a rengeteg és az állandó cselekvéssel, a tervezéssel és gondolkodással, hogy megpróbáljatok odajutni, ahova akartok.

Szóval hogyan is bízz valami olyan elvontban, mint az univerzum? Tudjuk, hogy maga az univerzum nem elvont számotokra, ám az, hogy tudatossága van, és válaszol, reagál rátok, az valami olyasmi, ami a logikus elméteknek sületlenségnek tűnhet. Éppen ezért, itt az idő, hogy megváltoztassátok az univerzummal való kapcsolatotokat. Itt az idő, hogy úgy lássátok az univerzumot, mint saját magatok kiterjedése, és nem mint valami, amiben léteztek.

És annak is itt az ideje, hogy elkezdjetek bízni magatokban. Bízzatok benne, hogy az energia amit kiadtok, visszajön hozzátok, és bízzatok a képességeitekben, hogy meg fogjátok ragadni a lehetőségeket, amikor megérkeznek hozzátok.

Bízz magadban! Bízz az univerzumban!

És tegyétek le azt a terhet, ami azt súgja, hogy mindent úgy kell elérni, hogy aktívan cselekednetek kell érte. Azért vagytok itt, hogy felismerjétek magatokat, mint teremtő lények, és hogy élvezzétek az utazást... és ebben semmi nem állít meg titeket.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.10.

mindennapitudatossag.com

regi ws: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek