A Napéjegyenlőség és Ti - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Megfigyeltük, hogy hogyan tudjátok kezelni a Napforduló energiáit, és örömmel jelentjük, hogy a túlnyomó többsége azoknak közületek, akik felébredtek, fogadják és integrálják az energiákat a legfelsőbb jóért. Ám, az, hogy valami a legfelsőbb jóért vagy a ti legjobb érdeketekben zajlik nem jelenti, hogy az ebből származó előnyöket azonnal le tudjátok aratni. A magas rezgésű energiák és szeretet hulláma és hatása fel is kavarja azokat a dolgokat, amiket még magatokban hordotok és tartotok.

A legmélyebb bensőtökben őrzött problémákra gondolunk, a legerősebb személyiségjegyeitekre, melyek most felszínre jönnek, hogy megtisztítsátok őket. Egyszóval habár az energiák nagyon magasan rezonálnak, és nagyon szeretőek, mégis a hatásukat érezhetitek úgy, hogy valami kellemetlen jelenik meg a tapasztalásotokban.  Amit ez mindannyiótok számára jelent az az, hogy mélyen földeltnek kell lennetek mindannak ellenére, amit fizikailag vagy lelkileg tapasztaltok. Ha le vagy földelve, akkor kívül tudsz maradni a fejeden; és nézzünk szembe vele, a fejetek az, ahol a problémák nagy részét kezelitek és állandósítjátok.

Sokkal több szellemi energiát adsz a dolgoknak, ha a fókuszodba hozod őket, és ez az energia hógolyóvá fejlődhet. Szóval ezért ehelyett, fókuszálj arra, hogy földelt maradj; hozd fókuszodba azt, hogy érzed magad testedben, és fókuszálj a szeretetre, amit érzel, hogy áramlik feléd a magasabb dimenziókból és a galaxis más részeiről is. Annyi, de annyi szeretet áramlik az emberiség felé, és ahogy mondtuk, csodálatos munkát végeztek a fogadásában; de ne várjátok, hogy az eredmények olyanok legyenek, amit szeretnétek, már most azonnal.

Adjatok időt az energiáknak, hogy azt tegyék, amit tesznek. Adjatok időt magatoknak, hogy tisztuljatok és elengedjetek mindent, ami már nem szolgál titeket.  És ahogy egyre stabilizáljátok a tudatosságotokat a szívetekben, úgy találjátok majd, hogy ez a legjobb idő, amit az emberiség a Földön töltött... és megígérjük, hogy ennél már csak jobb lesz.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk ma hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton www.danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.09.22.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek