A múlt és a jövő - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

A múlt és a jövő

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Információs csomagokat szállítottunk az energiamezőitekbe , és ezt a ti kérésetekre tettük. Mindegyik kérésetekre válaszolunk, ám a megfelelő ellazult állapotban kell lennetek, hogy képesek legyetek a legtöbbet hasznosítani abból, amit fogadtok.  Egy nagy bizonytalanság uralkodik az emberiségben, mivel rengeteg információ van, és mennyi az, ami belőlük ellentmond más információknak, amelyeket egy különböző forrástól hallotok.

És így amit érzünk az az, hogy az emberiség szeretne egy lapra kerülni végre, hogy úgy mondjuk. Éppen ezért, az információ, amit nektek szolgáltattunk olyan, ami megerősít benneteket. Nem kell, hogy azon töprengjetek, hogy ez  a predikció hiteles-e vagy a másik az, ami hitelesebb. Egyáltalán nem kell, hogy predikciók miatt aggódjatok. Az információk ugyanis amiket elhelyeztünk az energiamezőitekben a ti  történelmetekről szól,  itt a Földön, és a galaxis más részeiben.

Nagyon sok predikció amiket hallotok manapság, az olyanról szól, ami már megtörtént. Az emberek információkat kapnak, amikről azt hiszik, hogy a jövőről szólnak, ám valójában a múltról. És ezért mi nagyon is egyetértünk abban, hogy amit adtunk, az a kollektív múltatokról szól; így ha egy újabb predikcióval találkoztok, akkor felismeritek, hogy az olyan valami, ami már megtörtént.

Nem kell, hogy újraéljétek Lemúriát vagy Atlantiszt. Nem kell, hogy újraéljétek az Orioni háborúkat. És nem kell teljes bolygók elpusztulását újraélnetek.

Az összes kataklizmát a múltatokból hátra lehet hagyni a múltban, és most itt vagytok ti, hogy egy jobb jövőt teremtsetek. Azért vagytok itt, hogy a saját arculatotokra teremtsetek egy jövőt, egy jövőt, amiben mindenkinek van helye, és ahol nem kell letagadni a múltat ahhoz, hogy tovább lehessen lépni.  Azért vagytok itt, hogy teremtsetek egy olyan jövőt, ahol szeretet, béke és harmónia uralkodik, és ahol mindenki ismeri a saját erejét, mint Teremtő Lény.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.09.16.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek