Plejádok üzenete 2022-re

Elsa Sol
2022-01-19
Csillagüzenetek

Plejádok üzenete 2022-re

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk a Plejádi Tanács, és azért jöttünk, hogy a Felemelkedési Tünetekről és az elkövetkező évről beszéljünk nektek.

Az elmúlt időben komoly munkát végeztetek a Felsőbb Énjeitek segítségével, hogy emeljétek a tudatosságotokat és sokatok már elkezdte letölteni a 3.szem csakra nyitásához szükséges kódokat. Ahogyan haladtok a Felemelkedés folyamatában, és összehangolódtok Igaz Önvalótokkal, a fizikai testetek veszít a sűrűségéből, ahogy vetitek le az érzelmi gócokat. Ez teszi lehetővé, hogy újrahúrozódjon az idegrendszeretek. A 2022es év arra szolgál, hogy az emberi formátok átalakulását stimulálja, és ezzel lehetővé váljon fizikai formátok fenntartása az 5.dimenziós Földi térben.

Ahogy ez a sok átalakulás hat a fizikai testre, számtalan tünetet tapasztalhattok, mint bizsergés a lábakban, a nyak körül, tarkón át le a vállakba, ízületi -és izom feszülés és gyengeség, derék -és hátfájás. Ahogy a régi energiákat kiengeditek, érezhetitek, hogy erőtlenek és fáradtak vagytok, mert a tisztulás és letöltések fárasztják a testet, valamint, hogy folytonosan nyújtani kell, mert az átalakulás nyomást és feszülést okoz az izmokban és ízületekben. Sokszor fáradtnak érzitek magatokat nappal, és élénknek éjszaka, mert az átalakulás az energiátok nagy részét felhasználja, és máshogy osztja be, mint, ahogy az emberi elme gondolná.

Ugyanakkor 2022ben sokan éreztek majd megemelkedett energiát és tudatosságot, hatalmas energialöketeket, szoros összekapcsolódást a Felsőbb Énjeitekkel, és hirtelen feltörő kreativitást és csatornázást. Az energetikai fénykódok installációja a földi síkra 2022re van programozva, melynek során fontos és erőteljes aktivációkat fogtok tapasztalni a koronacsakra és harmadik szem területén. Ezen időben alvási nehézségeket tapasztalhattok, ahogy a tudatosságotok alkalmazkodik és harmonizálja a magas frekvenciákat. Fejfájások, ködös, fókuszálásra alkalmatlan elme, szétszórt gondolatok, időszakos memória veszteség, homályos látás és fényérzékenység, megerősödött érzékenység jár majd vele, ám ezek a tünetek elmúlnak amikor integrálódtak a kódok.

A tünetek enyhítése a tudatosságotok segítségével lehetséges, követve a jeleket és a test útmutatását. A fizikai test átalakulását a tudatosságotok vezényeli, mivel ő vezeti végig a test harmonizálását és emelését, valamint a megfelelő kódok letöltését és integrálását személyre szabottan és a nektek megfelelő időben. A test megfelelő gondozása, a tisztulás és hidratáció nagy hangsúlyt kap 2022ben, mert ez a kulcs az egészség és a felgyűlt energiák kiengedésében, hogy a test megfelelően tudjon ürülni, kódokat letölteni és integrálni az átalakuló és emelkedő fizikai síkon. A fizikai test felhangolása az 5.dimenziós síkra igényli, hogy a test rezgése megemelkedjen, és ezáltal képes legyen fogadni és betölteni a magas dimenziókhoz szükséges energiákat.

Büszkék vagyunk, hogy láthatjuk a felemelkedéseteket, mert olyan nagy utat tettetek meg, olyan közel vagytok már! Végtelen szeretetet küldünk mindannyiotoknak ahogy zárjuk ezt a közvetítést. Földi szolgálatotokat nagyra értékeljük, és mélyen köszönjük nektek! Áldás es Fényt küld Rátok nagy szeretettel a Plejádok Tanácsa.

Csatornázta: Parallel Brittnie

Fordította: Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2021.12. 28.

mindennapitudatossag@simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek