Az eksztázis belül - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-02-13
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Nagyon izgatottak vagyunk attól hogy látjuk, hogy milyen sokan vagytok, akik egyre többet néztek önmagatokba , most, hogy eléggé frusztráltak lettetek mindattól, ami a külső világban érhető el számotokra. Néha szükségetek van arra, hogy dühösek legyetek, hogy úgy érezzétek, hogy legyőztek titeket, ahhoz, hogy eljussatok oda, ahova valójában menni akartok. Ha a világ tökéletesen olyan lenne, amilyennek akarjátok, akkor nagyon kevés okotok lenne arra, hogy önmagatokba nézzetek, és felfedezzétek, hogy mennyi minden elérhető a számotokra.

Minden ott van, és minden ingyen van. Nem kell hozzá utazni, nem kell hozzá útlevél, és nem kell átmennetek a hosszú reptéri átvizsgáláson. Megvan a lehetőségetek, hogy akármikor belemélyüljetek ebbe a csodálatos belső világotokba, akármikor, amikor csak akarjátok. Ám sok ember soha nem tenné, ha nincsenek azok a csalódások, melyek katalizátorként kiváltják. Szóval, ahhoz hogy oda jussatok, ahova valójában el akartok érni, gyakran szükséges, hogy átküzdjétek magatokat a sáron és mocskon. Talán nem igazán kívánatos; talán nem fogtok sok örömöt találni benne, ám végül is azt adja, amire szükségetek van, hogy eljussatok oda, ahova menni akartok.

Ezért olyan fontos, hogy átöleljétek és magatokba fogadjatok mindent, ami az utatokba jön, mert ez az, ami eljuttat titeket oda, ahova tartotok. Már oly sokat utaztatok, és már sokkal több könnyebbség van előttetek, mint küzdelem. De még arra az időre, amit a negyedik dimenzióban töltötök, engedjétek meg magatoknak, hogy csalódottak legyetek. Engedjétek meg, hogy dühösek és frusztráltak legyetek.

És a végén remélhetőleg megtaláljátok azt a vigaszt és enyhülést, ami mindig bennetek létezik. Megtaláljátok a szeretetet, az örömöt, a nyugalmat és az izgalmakat is a belső világotokban. .. mert bizonyosan az eksztázis mindig elérhető számotokra, és nincs is messzebb, mint pár jól fókuszált lélegzet.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.13.

mindennapitudatossag.com

régi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek