Az Teljes Kapcsolódás (Full Contact) Idővonalai - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvölünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezni azon idővonalakat, amelyek az emberiség számára egy nyílt kapcsolatot eredményeznek a földönkívüliekkel. Tudjuk, hogy sokatok tudja, hogy a kapcsolat megtörtént, és sokan azt is tudjátok, hogy a földönkívüliek és hybridek közöttetek járnak. De mind szeretnétek tudni, hogy mikor lesz nyíltan elfogadva az egész emberiség által, hogy léteznek földönkívüliek, és azt is szeretnétek tudni, hogy mikor lesz lehetséges, hogy kapcsolatba lépjetek földönkívüliekkel, akármikor, amikor csak akartok.

Felderítettük a különböző lehetőségeket, hogy az emberiség eljusson ehhez az időhöz, és amit látunk az az, hogy a döntésnek nincs semmi köze a kormányokhoz. Semmi köze a katonasághoz vagy a titkos űrprogramhoz.  Az egyetlen meghatározó az, hogy egyes emberekként mennyire vagytok jól integráltak, azaz teljesek. Tehát van egy nagyobb kép, mint csak a nyílt kapcsolatfelvétel.

Figyelembe kell vennetek a tudatosságban jelenleg történő váltást, és emiatt semmi olyan élményt és megtapasztalást nem fogtok magatoknak adni, amire nem álltok készen, mint például a nyílt kapcsolatfelvétel földönkívüliekkel. Úgyhogy ha több kapcsolatot akartok, akkor ne kívülre nézzetek, ne valami kormány szervezetet okoljatok, hogy a sötétben akarnak tartani.

A földönkívüliekkel való kapcsolat a Ti kezeitekben nyugszik. Minél jobban feldolgozzátok a félelmeiteket, elengeditek az ítéleteiteket, annál közelebb kerültök ahhoz az egységesített lényetekhez, aki már kezelni tud egy földönkívüli nyílt kapcsolatteremtést.

Ha ezt meg tudod tenni, ha le tudod dolgozni mindazt, amit le kell tudnod magadban, akkor kapcsolódhatsz, amikor csak akarsz. És arra az idővonalra fogod tenni magad, ahol már több ember van készen, és képes kezelni a földönkívüliekkel való kapcsolatot.

Annyi de annyi jóindulatú földönkívüli van, akik kapcsolódni akarnak veletek, de tudják, hogy ahhoz, hogy ez megtörténjen, készen kell állnotok... és ezért figyelnek. Csak  tudjátok ezt, gondoskodjatok mindarról, amiről gondoskodnotok kell önmagatokban, és meglesz a kapcsolat, amit szeretnétek.

Mi vagyunk az Arkturuszi tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol – Mindennapi Tudatosság 2018-08-26.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek