Kihívások, melyek több életet fednek le - Az Arkturuszi Tanács

Elsa Sol
2023-01-30
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Elkezdtük feltérképezi a problémáitokat egy távolabbi nézőpontból, és úgy találtuk, hogy a problémáitok jóval mélyebből erednek, semmint valami olyan, amit csak ebben az életetekben teremtettetek. Szeretünk kihívásként referálni problémák helyett, mivel a kihívással való szembenézésnek látjátok az értelmét, ám egy probléma inkább olyan, amiből senkinek nem ered haszna.

A kihívások, amelyekkel most szembesültök azok, amikkel életeken keresztül néztetek szembe, és azok, melyekkel a genetikai felmenőitek is szembekerültek újra és újra. Azért vagytok itt, hogy most változtassatok a megközelítésen ebben az életetekben. Ez az egyik dolog, amiért jöttetek. Azért, hogy megoldjátok azokat a dolgokat, amikkel nem tudtatok megküzdeni és sikerre vinni a korábbi életeitekben, és senki a családi történelmetekben sem volt képes erre.

Ezért érződnek olyan hatalmasnak... és ezért is olyan hatalmasak. Szeretnénk ezért most annyit mondani nektek, hogy ha folyamatosan próbáltok rájönni, hogy mit is rontottatok el, akkor ezt most hagyjátok is abba. És ehelyett döntsetek úgy, hogy egyszerűen van valami hihetetlen erős dolog számotokra abban, hogy ezekkel a kihívásokkal szembenéztek. Néhányotoknak nem is egy dolog az, amivel most szembekerül, ám ez, az a feladat és munka, amit tudtatok, hogy ebben az életetekben fogtok csinálni. Szóval sokatoknak ezen életetek tapasztalásának előkészítése egyenesen a tűzvonalba helyezett titeket, hogy szembenézhessetek azon kihívásokkal, amikkel most szembesültök.

A jó hír az, hogy a korábbi életeitekben, és a családotoknak előttetek jött tagjainak a korábbi életeiben is mindig kértetek segítséget. Imádkoztatok, csapkodtatok az öklötökkel, kiabáltatok fel a mennyekbe, és mindig kaptatok választ. És ez most az az életetek, ahol minden korábbinál több segítséget kaptok a feladataitokhoz és a kihívásokhoz, melyekkel szembenéztek.

Nem vagytok egyedül. Nem kell egyedül csinálnotok, és nem egyedül csináljátok. Tegyétek le ezen terhek nyomását, és engedjétek, hogy beáramoljon a segítség a magasabb dimenziókból.

És hogyan tegyétek ezt? Lassuljatok le, helyezzétek magatokat egy ellazult állapotba, és nyissátok meg magatokat energetikailag mindannak, amit összegyűjtöttetek a korábbi életeitek alatt.

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgált, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton  danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.10.31.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

Regi: mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek