Az emberiség kihívásokkal teli útja - Az Arkturuszi Tanács by Daniel Scranton

Elsa Sol
2022-01-26
Csillagüzenetek

Üdvözlünk Mindenkit! Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhatunk hozzátok.

Ismerjük azt a folyamatot, amiben mindannyian most benne vagytok. Mi is Felemelkedés útján váltunk 9.dimenziós lényekké, és természetesen mielőtt a 9. dimenzióba felemelkedtünk volna, fel kellett emelkednünk az 5. dimenzióba. Tudatában vagyunk annak az útnak, melyen most jártok, habár a ti utatok különbözik a miénktől, és ezért szeretnénk ha tudnátok, hogy a Felemelkedés Útja, melyet ti választottatok, semmi esetre sem egy könnyű út.

Ti mutatjátok az univerzum többi részének, hogy hogyan is kell ezt csinálni, hogyan is lehetséges egy olyan kettősségekkel teli valóságból egy teljes és egységes valóságba áthaladni. Mi, és sokan mások is, mind tisztelettel adózunk előttetek, és szeretnénk megosztani mély elismerésünket mindazért, amit tesztek. Mert ez nem egy kis tett. És az sem véletlen, hogy ti vagytok azok, akik ezt a bizonyos utat választottátok.

Tudtátok, hogy mennyire nehéz és kihívásokkal teli lesz, mégis vállaltátok. Nos, ezt nem azért tettétek, mert mazochisták lennétek, vagy mert úgy éreztétek, hogy bizonyítanotok kell önmagatoknak vagy másoknak, vagy akár magának a Forrásnak. Azért választottátok ezt az utat, mert tudtátok, hogy ti vagytok a legjobbak erre a munkára és feladatra. Tudtátok, hogy az emberiség Felemelkedése egy dominó effektust indít be a galaxison keresztül, és ti ott akartatok lenni az első sorban,

Szóval, amikor különösen nehéz ott lenni és megélni mindezt, akkor emlékezzetek, hogy akartátok ezt a kihívást, méghozzá azért, mert érezni akartátok, hogy milyen is egy ekkorát lépni, és ilyen nagy távolságot, utat megtenni egyetlen élet alatt, hogy szétdurranjatok a szívetekből áramló végtelen szeretet, boldogság és szabadság érzésétől.

Akartátok ezt. Készen álltok erre, és élvezni fogjátok az 5.dimenzióba vezető út még megmaradt részét; sokkal jobban igazából, mint mi élveztük a sajátunkat, mivel mi nem egy ennyire nehéz utat választottunk.

És így, azt is szeretnénk kifejezni, hogy milyen nagy tiszteletben tartunk titeket. Rengeteg rajongótok van az univerzumban, és mi a legnagyobbak között vagyunk!

Mi vagyunk az Arkturuszi Tanács, és örömünkre szolgál, hogy kapcsolódhattunk hozzátok.

Csatornázta: Daniel Scranton danielscranton.com

Fordította: Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2019.01.28.

mindennapitudatossag.com

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek