A Földelésről

Elsa Sol
2021-10-03
Mindennapi 1x1

Mindennapi 1x1 - A Földelésről

Mi a Földelés és mire jó?

Minden energia a világban, te is, én is, a Föld is, és minden, amit csak látsz... és azok is, amit nem. Az energia rezonál, áramlik, és keresztül - kasul száguld mindenen, ami csak létezik. Az emberi testben a csakrákon át áramlik be, majd a meridiánrendszeren keresztül áramlik tovább az energia. Mivel folyamatosan interakcióban vagyunk a világgal, ezért rengeteg energiát fogadunk be, és adunk is kifelé.

A mai világunkban az energiák megerősödtek. A fizika test ébredni kezdett, és átalakul. Ehhez nagy mennyiségű magas rezgésű energiára van szüksége. Ahogy magunkba fogadjuk az energiát, az hatni kezd a testünkre, sejtjeinkre, az összes szervünkre. A magas rezgésű energia emelni kezdi az alacsonyabb energiát, és a blokádok, az elhasznált energia elkezd kilökődni. A test vibrációja növekedni kezd, a sejtek megújulnak, felfrissülnek.

Mivel fizikai és éterikus lények is vagyunk egyszerre, ezért a földi energiák szintén hatnak ránk. Gyakorlatilag hidak vagyunk Ég és Föld között. Talpainkon keresztül a Földből is szívunk fel energiát, ez segíti, hogy stabilak maradjunk, és az életünk fizikai szintjei is harmonikusan tudjanak működni. Ha valaki csak a felsőbb csakrákra, és csak a szellemi részeire összpontosít, akkor egy idő után „elszáll”, levegős lesz, a fizikai élete nehézségekbe ütközik, mert a hatalmas mennyiségű energiát, amit befogadott, nem tudja sehova lecsatornázni, levezetni. Az energia beáramlik, és kering, kering a testben, majd pangó energiává válik. Ekkor azt tapasztaljuk, hogy nem állunk stabilan a lábunkon. Az összes csakrára, és a fizikai felünkre is ugyanúgy oda kell figyelnünk, mert e kettő harmóniája adja a Teljességet.

A Földelés lényege az, hogy miközben befogadjuk a magasan rezgő energiákat, le is tudjuk őket vezetni keresztül a testen, le a Földbe. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a Földdel a gyökér csakránkon, talp csakráinkon, valamint a Föld Csillag Csakránkon keresztül mely kb 30 cm-re a talpaink alatt helyezkedik el. Nagyon fontos, hogy földeljük magunkat, mert ez segít, hogy a hétköznapi életben is helyt tudjunk állni, és a fizikai test egészségét is, hogy egyenletesen tudja alkalmazni az energiákat.

Hogyan földeljünk?

A földelés nagyon egyszerű és könnyen alkalmazható. Bárhol bármikor tudunk földelni, mert a Föld itt van alattunk állandóan. A legjobb természetesen kimenni a természetbe, és csupasz lábbal sétálgatni. Ám ha ez nem jön össze sincs semmi gond; az energia áthalad a papucson és a szőnyegen is😀.

Egyszerűen fókuszáljunk a talpainkra, és lélegezzünk pár mélyet. Képzeljük el, hogy gyökerek húzódnak a talpainkból le a Föld mélyébe. Lassan érezni fogjuk a bizsergést, akár lüktetést és melegséget is. Lélegezzünk mélyen a földből felfelé a talpakba, majd a talpakból még feljebb a lábakon keresztül. Beszívhatjuk egy adott csakráig vagy testrészig, de végig is küldhetjük a testen és a fejtetőn át kifújjuk. Ez akkor hasznos, ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég stabilak az életünkben, kibillentünk az egyensúlyból.

A másik irány szintén stabilizál, ám ez inkább a magas rezgésű energiákat engedi le a földbe amellett, hogy az összes alacsony rezgésűt is ki tudjuk adni magunkból. Ekkor egyszerűen azt képzeljük el, hogy kifújjuk magunkból az energiát, és leküldjük a gyökércsakrán és a talpakon át a földbe. Belégzésnél magas rezgésű energiát szívunk be, és kilégzésnél levezetjük a magasat is és az alacsonyat is a földbe. Tehát olyanok vagyunk mint egy nagy fa. A gyökereink a talpainkon át mélyen a földbe nyúlnak, a Föld kristálymagjáig és rácsozatáig; és ugyanígy a gyökércsakra és a Föld Csillag Csakra is kapcsolódik a maghoz. Ebbe földeljük magunkat. A gyökércsakránkon és a talpainkkal egyaránt földelünk.

Az ellazulás alatt mondhatjuk is: Mélyen kapcsolódom és földelem magam és az összes magas rezgésű energiát Önmagamba, és a Föld 5 dimenziós kristályrácsozatába és szívébe.

Ugye milyen egyszerű? Kapcsolódj a Földhöz szíveden, lelkeden és csakráidon át a nap minden percében. Bármikor ha túltöltődünk, ha elfáradunk, ha túl sok a negatív energia, akkor földeljünk! Egyszerűen vegyünk pár mély lélegzetet, és küldjük le az összes felgyűlt energiát a talpakon át az édes Földünkbe.

Áldás a Földre, és az összes Ébredőre!

Szeretettel, Elsa.

Olvass tovább:

Mindennapi 1x1/ Lélegezzünk Életet – 11+1 légzésmódszer

Mindennapi 1x1/ Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.

Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2018.11.05. és repost többször

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek