Egyszerű földelő meditáció 6 lépésben

Elsa Sol
2022-11-01
Mindennapi 1x1


Tudjuk milyen jót tesz ha meditálunk, és persze a legjobb lenne, ha minden percünkben képesek lennénk azt a tudatállapotot fenntartani, sajnos még nem tudjuk. Épp ezért a meditációkat érdemes egyszerűbbre venni, hogy át tudjon szivárogni az erejük és maga a gyakorlat a mindennapjainkba is. Lássuk:


1.Vegyünk három vagy öt jó mély lélegzetet, ami feltölti és tágítja a testünk.

2.Ha ellazultunk figyelmünkkel haladjunk le a gyökércsakrához és a talpainkhoz. Érezzük, ahogy bizsereg és kapcsolódik.

3.Mélyen szívjuk be a levegőt a földből, fel a talpakon, keresztül a testen a fejig, majd fújjuk ki ismét lefelé talpakon át földbe.

4. Gondoljuk vagy mondjuk: mélyen kapcsolódom Földanya 5.dimenziós kristályszerkezetéhez, és feltöltöm magam erejével. (Kapcsolódjunk.)

5. Ismételjük a légzést, felszívva a föld stabilizáló erejét és feltöltve egész testünket, majd fújjuk ki ismét.

6. Gondoljuk vagy mondjuk: kiengedek minden alacsonyan rezgő energiát, ami az enyém vagy másé, ami akadályoz és már nem szolgál engem.


És innentől csak lélegezzünk be és ki. Beszívásnál a föld erejét és energiáját szívjuk fel, ezzel erősítve a kapcsolatot és stabilizálva magunkat, kifújásnál pedig kiengedünk minden olyan energiát, ami már nem szolgál minket.


Ez a technika extrán segít, amikor túl vagyunk töltve, amikor ki vagyunk billenve, amikor nem állunk stabilan az életben, vagy nem alakulnak jól a fizikai dolgaink. Alkalmazhatjuk ülve, fekve, buszmegállóban, a kádban, akárhol, akármikor.


Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol -Mindennapi Tudatosság 2022.11.01.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pinterest



Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek