Aggodalom-és félelem labda alkalmazása

Elsa Sol
2022-04-08
Mindennapi 1x1


Mindannyian ismerjük az érzést,  amikor összeszorul a szívünk,  görcsbe áll a gyomrunk vagy gombóc akar kitörni a torkunkból. Aggodalom, félelem,  szorongás mind lehúzza az energiánkat, összeszorítja az auránkat és alaphangon is kellemetlen rossz érzést kelt bennünk.

Egy egyszerű módszert használok mostanában: az aggodalom labdát.

Így csináld: vezesd figyelmedet oda,  ahol érzed ezt a negatív energiát, vegyük például a gyomrot. Feszít nyom lüktet görcsben áll. Most kezdd el kezeiddel /gondolatban és vagy fizikailag is ahogy jobb/ kifelé húzni és feltekerni egy labdába, ahogy  a vattacukorral csináljak. Szépen görgesd fel, amíg érzed a kellemetlen lüktetést a hasad tájékán. Amikor úgy érzed mindent kihúztál és labdává görgettél, befedjük ezt a labdát egy csomó pozitív energiával/színnel kinek mi. Én ilyenkor görgetem a kezeim között és befedem az érzés ellentétes energiájával: félelemre bátorság,  aggodalomra nyugalom stb, és emellett hozzáadok: erő,  igazság,  türelem,  belső erő,  szeretet, fény,  lehetőségek stb-t, bármit amit hiányosnak érzek vagy erősítésre vár. Ezután/emellett befedem rózsaszín,  arany, kék, violet, smaragdzöld színekkel mintegy megturbózva. Na eddigre a labda lüktet, fénylik úgyhogy készen áll,  hogy elengedjük végre: Simán küldd fel az ég irányába és áldás rá!

Ezzel az egyszerű módszerrel szépen eltávolíthatjuk a negatív energiát instant módon. (Itt jegyzem meg,  h aktívan és folyton visszatérő negatív energiákkal többet és mélyebbre hatóbban kell foglalkozni!)

Áldás és Fény Rátok Kedvesek!

Szeretettel,  Elsa

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.04.08.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek