Egyszerű de nagyszerű Meditációs be/fel/kikapcsolódás

Elsa Sol
2022-05-09
Mindennapi 1x1



Sokan azért nem meditálnak, mert nem tudják pontosan hogyan is kell. És akkor felmegyünk a netre… óh jajj annak a szerencsétlennek, aki épp csak kezdő valamiben, mert a végtelennek tűnő lehetőségek sokszor addig nyomasztják az érdeklődőt, amíg lesokkolódik és elmegy a kedve az egésztől. A meditálással is hasonló a helyzet; milliónyi könyv, videó, blog szól erről, s ha belemélyedsz meglátod, van aki zenével tanácsolja, van, aki mantrázik, van, aki arra kér ne gondolj semmire, és még sorolhatnám. Mindegyik jó, de Te te vagy, így azt kövesd, ami hozzád szól. Nincs 1 jó módszer, nincs 1 db megfelelő út. A cél közös azonban: lazulj el, kapcsolj ki, töltődj fel, ennyi.

Ez az én módszerem, semmi extra, mert gyakorta túlkomplikálom a dolgokat, úgyhogy ez egy tökszimpla módszer.


Leülünk, elfekszünk, kinek mi a kényelmes, de a hátad legyen egyenes, és légy kényelmesen.

Veszünk pár igazán mély levegőt, és követjük az útját. Kifújásnál tolhatod hangosan is, úgy jobban távozik a feszültség.

Amikor ellazultunk, ismét mély levegőt veszünk, és most követjük tudatunkkal a kifújásnál lefelé a lábunkon át a földbe, egész mélyre és ezt mondjuk vagy gondoljuk: most kapcsolódom a Föld 5 dimenziós Kristályrácsozatához, és mélyen földelem magam. Lélegzünk szépen lassan. Itt elképzelhetjük, ahogy a Gyökércsakránkból, a talpainkból gyökerek/szálak/fonalak futnak lefelé, és szétterjednek a kristályos rácson le a Föld dobogó szívéig. Kapcsolódunk. Itt én megölelem Földanyát, akit egy ragyogó, fénylő, csillogó és pulzáló színes fának érzékelek.

Most ismét tudatos mély levegő, és a szívünkre összpontosítva azt mondjuk vagy gondoljuk: most kapcsolódom a Felsőbb Énemhez, Önmagam isteni Tudatosságához. Szívünkből lélegzünk, tágulunk, kapcsolódunk.

Most ismét tudatos mély levegő és felfelé követjük az útját, át a Koronacsakrán, fel a fej felett, érezve a csakrákat, amiken szinte függünk és ezt mondjuk vagy gondoljuk: most kapcsolódom a Felsőbb dimenziós Énjeimen keresztül egészen a Forrásig. Itt elképzelhetjük a Forrást mint egy tavat, kutat, óceánt vagy felhőt, amiben megmerítkezünk és lubickolunk. Lélegzünk és érezzük, ahogy bizsereg a fejtető és fentről erős energia érkezik lefelé, beborítva minket.

Ezután csak lélegzünk párat, követve és vezetve a légzés útját: belégzésnél fentről lehúz az energia, át a szíven, át a lábon, le a földbe kilélegezve. Majd fordítva: belégzésnél át a lábon, a testen és fel a fejtetőn kifújva. Körbe-körbe. Most mondjuk vagy gondoljuk: most kapcsolódom a Naphoz, a Holdhoz és a Központi Naphoz. Kapcsolódunk.

Most tudatos belégzés ismét, és mondjuk vagy gondoljuk: most kapcsolódom minden magas rezgésű, átalakító energiához, és mélyen földelem önmagamba és a Föld 5 dimenziós kristályrácsozatába. Innentől pedig csak lélegzünk szépen, ahogy korábban: fentről lefelé majd lentről felfelé, ahogy érezzük, amire szükségünk van.

Aki szeretne, bármikor kapcsolódhat Csillagtetsvéreinkhez vagy Angyali-Arkangyali családjához, ugyanúgy, ahogy feljebb írtam. Én ilyenkor elképzelem, ahogy kitárom a karjaimat ölelésre, és mindig melegség és bizsergés jön válaszul. Kapcsolódunk:)


A fentről érkező energiákat mindig földelni kell, mert túltöltődhetünk vagy pangó energiává válhat. A földből felhúzott energiák földelnek természetesen, stabillá, nyugodttá, magabiztossá téve.


Áldott Meditációt és Kapcsolódást mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol -Mindennapi tudatosság 2022.05.09.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó:pinteerst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek