Védőbuborék használata

Elsa Sol
2022-06-24
Mindennapi 1x1


Az elmúlt időszakban megnövekedő energia hatására rengetegen ébrednek, és ezt érezzük. Ám pont emiatt, nagyon sokan kezdenek kirezegni az életünkből, vagy pedig azt tapasztaljuk, hogy eltávolodnak tőlünk, esetleg az energiánkat elszívják, sőt akár agresszívan állnak hozzánk, mert a magas energia taszítja őket. Ez normális. Azokkal érezzük magunkat komfortosan, akikkel az energiaszintünk hasonló. Nem tudjuk azonban leredukálni az életünket csak olyanokra, akikkel összhangban vagyunk, így sokszor úgy érezhetjük, hogy védtelenek vagyunk a külső negatív energiákkal szemben. Erre kiváló módszer a Védőbuborék használata, az egyik kedvencem.


Baromi egyszerű, bármikor használható. Így zajlik:

Simán elképzeled, hogy magadra húzol egy szép fényes buborékot. Húzhatod fentről, a fejedtől a tested oldalain haladva a lábaid felé, vagy fordítva. Kezeidet is nyújthatod és vezetheted végig, ahogy a buborékot létrehozod.  A buborék vagy a fejed tetején vagy a szíved területén kapcsolódik a belső erődhöz. Színe legyen arany vagy szivárvány színű, de ha úgy érzed neked más szín esik jól, akkor használd azt. Amikor létrehoztad, és úgy érzed, hogy ott van körülötted, akkor gondold, vagy mondd hangosan:

Ez a buborék megvéd minden kívülről érkező negatív hatástól, energiától, ám belülről teljesen áteresztő. Ez egy fontos pont, ne felejtsd el! Így biztosítod, hogy kívülről nem tud bejönni semmi alacsony, ÁM belülről bárminemű negativitás (betegség, góc, harag stb) szabadon távozik, és energiatested, fizikai tested egészséges marad. Kezeiddel végigsimíthatod a buborékot, hogy érezd, ahogy lüktet és pulzál körülötted. A buborékod készen áll! Mehetsz!

Ha este hazaérsz tisztítanod érdemes, például lefekvés előtt. Ezt kétféleképpen teheted meg: szivárványzuhany használatával (cikk: ITT), amivel simán leöblíted, vagy tudatos tisztítással. Ez esetben gondolatban (vagy akár kezeiddel) végighaladsz a buborékon és megfigyeled hol van rajta valami sötét, nyálkás, ragacsos. Bármi, ami elüt a szépen pulzáló fényes buborékodtól. Ha megvan, simán kézzel vagy gondolattal lehúzod róla, és feltöltöd a területet fénnyel (fehér, arany, ibolya, vagy az örök aduász: szivárvány). Ha úgy érzed a buborékod ismét tiszta és fényes, akkor készen is vagy.


Remélem nektek is olyan hasznos lesz, amilyen nekem. Bárhol tömegben (buszon, irodában), negatív energiák között, kellemetlen helyzetekben, egyszóval mindenhol, ahol védelemre szorul az energiatested könnyedén használhatod. Áldás és Fény Kedvesek!

Szeretettel, Elsa.

Olvass tovább:

Gyógyítsunk Fénnyel 1-2.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.06.23.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pineterst


×Ha elakadtál, nem találod a helyed, felfordult az életed, vagy csak ki vagy billenve, szeretettel várlak privát üléseim

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek