Az egó áthangolása 1. -Reggel

Elsa Sol
2023-09-15
Mindennapi 1x1


Folytatódnak a gyakorlati posztok. S mivel ahogy gondolkodsz, úgy is érzed magad, ezért fontosnak tartom, hogy gyakoroljuk egy kicsit, a "mire gondolok" és "hogy is érzem magam"-at.


Az egó reggel talán a leghangosabb, és elalvás előtt, hisz vétlenül fekszünk az ébredés vagy álomba merülés határán félálomban, és már akkor kezdi. Felhozza a megoldandó feladatokat, végigpörget beszélgetéseket, meg nem értettségeket, sérelmeket, bármit, amire mi magunk hajlamosak vagyunk reagálni. Ha sok a megoldandó ügyed, akkor azokat sorakoztatja fel, hogy agyonnyomjon a súllyal. Ha félsz valamivel szembenézni, akkor lepörgeti az összes legrosszabb forgatókönyvet, amíg picinek és védtelennek érzed magad. Szóval azt adja, amire reagálsz. És mind tudjuk mi van, ha hagyjuk, hogy belehúzzon a sűrűbe... ergó itt az idő, hogy nyakon csípjük, és kivegyük a kezéből az irányítást.

Érdemes reggel ezzel kezdeni. És hogyan? Úgy, hogy amint elkezdi, te átveszed az irányítást. Elkezded felhangolni magad magasra és boldogra, mert ő azon a pályán nem játszik.

Elsőként talán bagatelnek hangzik ( és most sok bagatelnek hangzó dolgot fogok írni, DE ezek a legfontosabb alapok, amikre építhetsz, így ezekkel kezdjük), köszönd meg, hogy felébredtél. Hogy élsz. Hogy minden szerved működik. Hogy felkelt a Nap. Hogy egy új nap indul. És tudod miért olyan fontos ez? Mert alapnak vesszük. Pedig iszonyat törékeny már maga a létünk is a bolygón, és számtalan példa bizonyítja a történelmünkből, hogy egy villanás csupán, hogy ne élhessünk. Tehát, köszönöm, hogy élek! Hogy létezem, és a bolygó, amin élek. És innentől arra kérlek, hogy sorold szépen fel félálomban, felébredve, reggeli közben, de korán és határozottan fogva, az összes dolgot, amid van. Csak úgy. Gondolj az alapokra. A munka, amiből élsz (mégha nem is szereted, de fedezi az életed.) A családod. Az otthonod. A gyermeked vagy kiállatod. Az étel, a kávé, amit iszol. Bármi, amid CSAK ÚGY VAN. Éppen most, ingyen.

Ezzel kezdve a reggeled, hihetetlen lendületet adsz a bőségednek. Mert olyan erősen indítod a napod önnön gazdagságoddal, boldogságoddal, háláddal, hogy a napod tízszer magasabban rezeg, mint egy olyanon, ahol az egód nyüglődésére ébredsz, és mire a buszra felszállsz, már el is szállt minden erőd vagy kedved.

Az első pár reggel fura lehet ez, de meglátod, mekkora különbség egy ilyen napot indítani, és milyen más tapasztalások és áramlások indulnak be csak annyitól, hogy reggel Te ébredsz és nem az egód...


Áldás és Fény Rátok! Minden önmunka aranyat ér és gazdagságot áramoltat.

Szeretettel, Elsa.


Folytatása következik: Az egó áthangolása 2 - Napközben


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.09.15.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek