Töltsük magunkat napvízzel!

Elsa Sol
2022-12-20
Mindennapi 1x1

Ki ne szeretné a Napot? Ki ne érezné végtelen melegét?

Itt a nyár, itt a meleg, a Napocska süt ránk, és mi mind imádunk napozni, töltődni, érezni az energiát, mely átölel és megmelengeti a szívünket.

A Nap hihetetlen energiát áramoltat felénk, melyet ki tudunk használni, ha meditálunk, napozunk vagy pedig ha feltöltjük vele a vizet, mely táplálja és élteti a testünk.

Mit kell tennünk?

Töltsünk meg üvegeket vízzel, és állítsuk ki a napfényre. Nyugodtan ihatunk csapvizet, mert a Nap mindent kitisztít belőle, bármi is legyen a vízben! Hagyjuk kint, amíg kellemesen megmelegszik, általában egy-két órára. Minél több energiát tud magába szívni, annál jobb. Aztán igyuk meg, és élvezzük, ahogy feltölti a testünk és lelkünk, és a Nap hihetetlen ereje átáramlik az összes szervünkön.

A Napvíz finom, édes és lágy ízű víz, a Nap energiájával dúsítva. Használjunk nyugodtan csapvizet, mert a klóros -vasas íz is távozik. Az üvegeken nem jelennek meg a vízkőre jellemző fehéres csíkok, még sokszori használat után sem.

Töltsük hát meg az üvegeinket, és próbáljuk ki, micsoda különbség egy pohár Napvíz a sima ásványvizek ízéhez képest! Használjuk ki ezt a csodálatos ingyen energiaforrást, mely harmonizál és feltölt, és lágyan simogatja a bőrünk és most így a bensőnket is!

Szeretettel, Elsa

by Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.06.14.

mindennapitudatossag.com

Régi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:saját

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek