Védd a tered mindig, mindenhol!

Elsa Sol
2023-02-16
Mindennapi 1x1

Védd a tered mindig, mindenhol!

Sokan tapasztalják az elmúlt időszakban, hogy a negatív emberek, tömegek, a közlekedés vagy különböző helyszínek nagyon rossz hatást gyakorolhatnak, és érezhetjük, hogy leszívnak, elfáradunk vagy kellemetlen érzeteket tapasztalunk. Természetesen a legjobb innen távozni, kilépni, de ha az nem megoldható, akkor alkalmazhatjuk az aura zárását.

Ezzel az egyszerű módszerrel instant lezárhatjuk magunkat, és könnyebben tudjuk elviselni ezen energiákat, amíg muszáj.

Ha keresztbe fonod a karjaidat vagy az ujjaidat összefonod, az aura felső szakasza lezár, összehúzódik, és nem enged át semmit kívülről.

Ha a lábaidat keresztezed, az alsó auratér zár le.

Ha összefonod az ujjaidat vagy karodat, és keresztezed a lábaidat is, akkor a teljes aura lezár, és nem enged át semmit.

Én az egész Covid mizéria alatt nagyon zsúfolt helyen dolgoztam, és végig összefont ujjakkal dolgoztam; tökéletesen megvédett mindentől. A mai napig tömegközlekedési eszközökön, zárt helyeken mindig összefonom az ujjaimat, hogy ne szívjam be az összes körülöttem áramló energiát. Ha vitába keveredsz, ha le akarnak nyomni, ugyanígy: karok összefon, lábak keresztez és hajrá. Sokkal erősebb és magabiztosabb leszel ( amit a másik is érezni fog amúgy).

Remélem segít Nektek is, ha nehéz helyzetbe kerülnétek, és védeni kell a tereteket:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.02.16.

mindennapitudatossag.com

FB: Mindennapi Tudatosság

fotó.pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek