Gyógyítsunk Fénnyel! - 1. rész

Elsa Sol
2022-01-25
Mindennapi 1x1

Gyógyítsunk Fénnyel! - 1. rész

Az energia mindent átölel és körbevesz. Kívül és belül, ott van mindenben és mindenhol. Amikor az energiánk kibillen az egyensúlyból, akkor az egész energiarendszer és vele együtt a szervek is megváltoztatják a működésüket. Ahol az eltömődés keletkezett, ott a sejtek és a szervek túlműködnek, és mindenhol, ahova nem jut elég energia, ott alul működnek. Mindegy hogy egy megrándult izom, egy törött csont vagy valami szervi kiegyensúlyozatlanság az, amivel szembesülünk, minden energia... s mint ilyen energiával gyógyítható. A gyógyítás nem is az igazán jó szó erre. Helyreállítás vagy harmonizálás esetleg hangolás... mert az energia, a frekvencia maga az, ami elhangolódik... és mi szépen visszaállítjuk az eredeti tökéletes állapotára. Ez az öngyógyítás vagy regeneráció. A test maga is megteszi ezt, csak lassabban, így mi tudatos energiával hathatunk rá és organizálhatjuk a saját gyógyulásunkat.

Az energia, a rezgés sokféle; lehet hang, lehet szín, lehet levegős, lehet folyós, lehet áramló vagy lüktető, tökmindegy. A lényeg, hogy akármit is alkalmazunk, tudatosan odaküldjük a helyre, ahol a gond van, s közben mélyeket lélegzünk;, belégzésnél beszívjuk az energiát, és kilégzésnél küldjük a célállomásra. A másik módszer pedig, hogy belégzésnél beszívjuk a magas rezgésű energiát az adott helyre, kifújásnál pedig kiengedjük az alacsony rezgésű, koszos energiát. Gondolattal közvetítjük és irányítjuk magát az energiát, ami rajtunk keresztül áramlik.

1. Színgyógyítás

A színek gyógyító és harmonizáló hatása közismert. A színek mind hatnak ránk és a közérzetünkre. Néhány szín feszültté, néhány pedig nyugodttá tesz. Minden szín egy rezgés, egy frekvencia. Ezek mindenkinek mások, mert mind egyedülállóak vagyunk. Általánosságban azonban vannak nyugtató, gyógyító, energizáló, erősítő vagy pusztán erős szeretetenergiát sugárzó színek. A különböző érzéseknek, gondolatoknak és szavaknak is saját rezgésük van, és ezeket színekkel is azonosíthatjuk. Nézzünk egy pár általános színt és hatásukat:

1. Arany

Az arany szín a Forrás energiája. Ez maga az isteni energia színe, lüktetően ragyogó, mely mindent feltölt, eláraszt és éltet. Ez a Nap és a Központi Nap energiája is, és ez maga a mi tudatos lényünk, a tudatosságunk vagy lelkünk energiájának a színe. Életenergia. Mindenre jó, mindent gyógyít, mindent harmonizál , feltölt és éltet.

2. Rózsaszín

A rózsaszín az univerzális szeretet színe. Mindenre jó, mert szeretetből sosem elég, akár adjuk, akár kapjuk. Félelem, harag, szomorúság esetén érdemes jól feltöltekezni vele. Minden sötét, koszos, kormos energiát üt; bármilyen elfojtás is legyen, a rózsaszín energia mindent feloldoz és átölel.

3. Zöld

A gyógyító energia színe. Bármilyen betegség, kiegyensúlyozatlanság, eltömődés is jelentkezik ez a szín az aduászunk. Magas rezgésű energia, mely mindent harmonizál és visszaállít az eredeti állapotra. Extrába pedig alkalmazhatjuk az Emeráld Zöld Lángot, mely az összes csakránkat és a teljes energiarendszerünket harmonizálja, beleértve az éteri energiatesteket is. Mindig alkalmazható, és igen hatásos. A legkisebb esetben is hívjuk, és áramoltassuk magunkban.

4. Violet Láng

A Violet Láng mély lila energiája transzmutáló energia, vagyis frekvencia hangolásra képes. Ez azt jelenti, hogy bármilyen alacsony rezgésű energia is legyen bennünk, körülöttünk bárhol, ezzel a színnel átváltoztathatjuk magas rezgésű energiára. Legyen ez egy sejt, egy csakra, egy hely, egy emberi kapcsolat, egy érzés vagy gondolat, bármi, a violet energia képes tökéletesen visszahangolni az eredeti, természetes, magasan rezonáló állapotra. Alkalmazzunk minden nap, mindenhol és a környezetünk, a lelkünk mind meghálálja. Ezt az energiát használják világszerte a Fénymunkások, hogy folyamatosan magasabbra hangolják a bolygónk, a világ és az egész emberiség közös energiaszintjét.

5. Menta

A menta kissé hűvös zöldes színe nyugtató hatással bír. Amikor az idegeinken játszanak, amikor nyugalomra, kis békére vágyunk, akkor ez a szín segíthet. Mélyeket lélegezve belőle megnyugtatja a lelket és a testet egyaránt, pont úgy, ahogy a mentolos cukorka hűsíti a torkunkat.

6.Kék

A kék a tudat, az erő színe. Az elménk erősítése, a bölcsesség, az igazság energiája. Védelemre is használhatjuk, mert erős energiája nem enged át alacsony rezgésű energiát. Én világ életemben kék fény energiát, buborékot pontosabban, tettem a lakásra, amiben laktunk és a biciklimre, ami kint parkolt. Sosem lopták elJ Neve: Kék Fény védőburok vagy védőenergia.

7. Piros –vörös

A piros szín az élet vibrálása, a szív dobogása, az ember Földdel való összekapcsoltságának a színe.Vitalitást, akaratot, önbizalmat jelöl. A gyökér csakránk energiája, a földelés, a stabilitás, a kiegyensúlyozott energia színe. Amikor túl légiesek vagyunk, amikor káosz van és elborítanak a dolgok, akkor érdemes mélyen kapcsolódni a Földhöz, felszívni a vakító vörös színt, és földelni, stabilizálni magunkat, a gyökereinket mélyen leereszteni.

Ezek a színek csak pár példát képviselnek természetesen, számtalan másik van még, és persze mi magunk is próbálgathatjuk, hogy melyik szín mit sugall nekünk, milyen érzéseket kelt bennünk.  A színek mind energiák, így képesek harmonizálni a lelkünket és a testünket egyaránt. Szívjuk be mélyen, képzeljünk el egy buborékot, egy folyót, egy áramló légies szelet vagy akármit, amit a kedvünk tartja. A színt küldjük oda, ahol szükség van a frekvenciánk helyreállítására, és hagyjuk, hogy körbevegye, átitassa, átmossa és regeneráljon minket.

Elképzelhetünk egy szivárvány kombinációt is, mely tartalmazza az összes színt, így egyszerre áramlik minden, amire csak szükségünk lehet. Ha szeretnénk, álljunk be egy szivárvány zuhany alá, és érezzük, ahogy végigfolyik rajtunk, és megtisztít kívül és belül egyaránt.

A színek mindenhol körbevesznek minket, és a fantáziánkra van bízva, hogy hogyan is használjuk őket.

Természetesen ha komoly bajunk van, visszatérő, akut, vagy bárminemű betegség, akkor érdemes orvossal konzultálni, és amellett harmonizálni önmagunkat, amíg nem válunk kiteljesedett gyógyítókká.😉

Szeretettel, Elsa.

Folytatása következik: Hanggyógyítás

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018. 07.22.

mindennapitudatossag.simplesite.com

mindennapi tudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek