Energiakesztyű használata

Elsa Sol
2022-04-02
Mindennapi 1x1


A mai világban szinte folytonos kapcsolatban állunk az elektromos eszközeinkkel, kezünkben fogjuk, zsebünkben hordjuk. Habár az elektroszmog nem lett hivatalosan kártékonynak titulálva, mind tudjuk, ez nem jelent semmit. Érezzük, hogy ha sokáig tartjuk a telefonunkat vagy laptopon dolgozunk órákon át, kezeink túltöltődnek, majd rajtuk át mi is. Ilyenkor úgy érezzük, hogy befeszülünk, a levegő mintha el lenne tömődve körülöttünk, nyomhat feszthet a fejünk, kezeink zsibbadtak bizsergősek, de feszült értelemben. Ne is említsük a fülünket ugye hosszas beszélés után, melytől könnyedén kellemetlen fejfájást is kaphatunk.

A teljes test túltöltése korrigálható ha kimegyünk a levegőre, lélegzünk pár mélyet, lerázzuk végtagjainkat, sétálunk picit. Pár komolyabb mélylégzés kitisztítja  a fejet és visszatölt oxigénnel, amitől helyreállunk.

Az állandó telefon tartogatásra egy másik egyszerű módszert használok: az energiakesztyűt.

A módszer tök egyszerű: elképzelsz egy csinos kis kesztyűt, nálam általában kristályos-gyémántos és mielőtt felhúznád simán kimondod/gondolod: ez a kesztyű nem enged be/át semmilyen elektromos energiát, wifit, telefontöltő bizsergést, de szabadon áramlik kifelé minden energia.

Utána felveszed, és ennyit mondasz: energiakesztyű aktiválva vagy bekapcsolva. Nálam ez 90%ban beválik. ha mégis töltene még, akkor ráküldök egy extra védőréteget, vagy gondolatban feljebb tekerem az erejét.

Remélem kipróbáljátok, és mostantól nem bizsereg majd a kezetek a telótól :) (és tegyétek is le többet:)

Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.04.02.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

amíg blokkolva van: Elsa Sol

Fotó: pintérest Helena Nelson Reed





Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek