Idővonal ugrás

Elsa Sol
2022-02-13
Mindennapi 1x1

Ez egy nagyon egyszerű módszer arra, hogy kezünkbe vegyük a fejlődésünket, és magunk döntsünk az utunk irányáról. Számtalan idővonal létezik egyszerre, és ahogy fejlődünk, folyamatosan haladunk és lépkedünk újabb és újabb magasabb idővonalak felé. Sokszor már készen állunk egy újabb lépcsőfokra, így lehetőségünk van, hogy mi magunk lépjünk egyet előre, tudatosan.

A módszer igen egyszerű. Elképzelsz egy csomó fényes szálat ( vagy utat) magad előtt. Mindegyik lüktet, pulzál, fel-le emelkedik előtted. Talán különböző színekben is látod őket, lehet, hogy némelyik vastagabb vagy vékonyabb, esetleg erősebb a színe, vagy úgy érzed, hogy felkeltette a figyelmedet valamelyik.

Pár másodperc után, válaszd ki azt, amelyik a legjobban vonz, és simán huppanj át rá. Ugorhatsz vagy átléphetsz, ahogy tetszik. Amikor átértél, akkor fordítsd vissza a tekinteted magad mögé, és itt láthatsz pár dolgot, amit húzol magad után. Érezhetsz színeket, vagy embereket, szituációkat vagy kifejezett dolgokat, mindegy. Ez mindenkinek szubjektív. Az is lehet, hogy nincs mögötted semmi. Ám ha van, akkor ezek képviselik azokat a dolgokat és energiákat, melyekre már nincs szükséged, ám még húzod őket magad után.

Most egyszerűen képzelj el egy kardot a kezedben, és suhints rájuk, vágd el a szálakat, amik hozzád kapcsolják őket. Kérheted Mihály Arkangyal vagy segítőid támogatását is, hogy segítsenek az energetikai szálak elvágásában. Amint ez megvan, lásd vagy érezd, hogy ezen dolgok szépen leszakadnak és elszállnak tőled. Ha még maradt, akkor ismételd meg a folyamatot.

Ha készen vagy, és már nincs semmi, amit húzol magad után, akkor szépen fordulj vissza menetirányba, és képzeld el, hogy ez az út, ez a szál még erősebben felfénylik, kitágul, kiszélesedik,; ez az új utad. Esetleg már láthatsz is előre rajta dolgokat,eseményeket, szituációkat is. Ha nem látsz, az sem baj. Csak vegyél egy nagy levegőt, és indulj el az Új idővonaladon.

Ez a módszer bármikor használható, ha úgy érezzük, hogy nagyot léptünk, és meg akarjuk erősíteni, le akarjuk zárni az előzőt, vagy olyankor is, ha úgy érezzük kezünkbe kell venni a dolgokat, és lépnünk kell végre; ilyenkor ez segít, mert energetikailag már tudatosan lépünk egyet, levágjuk, amik visszatartanak és tudatosan ráhelyezzük magunkat az új idővonalunkra – így a fizikai világunk szépen alkalmazkodhat ehhez, és hamarosan a mindennapjainkban is érezni fogjuk a hatásait.

Alkalmazzátok bátran, mert Ti magatok vagytok az Út, az összes tapasztalás, az alkotó kéz, és a Tudat, aki mindent irányít; vedd a kezedbe, és éld meg az Utat!

Áldás és Fény, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.11.16.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság @mindennapi.tudatossag

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek