A mit tegyek helyett, jöjjön a hogyan tegyem!

Elsa Sol
2023-09-05
Mindennapi 1x1

A mit tegyek helyett, jöjjön a hogyan tegyem! - Kezdődjön a gyakorlat!

Rengeteget olvasunk most arról, hogy mennyi minden történik az életünkben és energetikai szinten. Mi mindent kell elengedni, felismerni, dolgozni vele. Áramolni és engedni, aztán érezni a lökést és beindulni. Minden pillanatban éberen kell érezni, hogy vegyük a hullámokat és haladjunk. Sokszor azonban csak arról szól minden, hogy mit tegyél és miért, arról nem, hogy hogyan tedd? Hogyan dolgozz az érzéseiddel, hogyan engedj el valamit, hogyan ismerd fel a leckét? Hogyan is alakítsam át az életem a gyakorlatban???

Mivel én magam is tanulok, számtalan területen áthaladtam, de nyilván nem lennék itt és írnék ezekről, ha már mindent megoldottam volna. Pont ezért arra invitállak Titeket, hogy ebben a hónapban az elméleti cikkek mellett gyertek velem egy gyakorlati utazásra, és csináljuk együtt a "hogyant" a "miért"-ért.

Az elmúlt hónapot véve csak, hatalmas átalakulásban volt részünk személyes szinten: itt értem, hogy értékrendszerünk, önmagunkba vetett hitünk, magunkról alkotott képünk, a bőségünk, az egészségünk, a hálánk, a kapcsolataink mind nagyképernyőre kerültek. A mostani hónap ennek gyakorlati megélése lesz, azaz mennyire tudjuk megélni a mindennapokban mindazt, amit eddig behúztunk, elengedtünk, felismertünk... pont ezért most gyakorlatra váltani nagyon hasznos lesz.

Írok ezért heti feladatot, ami a fókuszunk lesz. Persze ha nálad valami más jön fel, más kéri a figyelmed, akkor haladj azzal. Legyen egy füzeted, amit viszel magaddal. Napközben figyeld magad, este pár perce összegezz. Nem készülök előre, hozom, amit üzen az Univerzum:)

Nálam a reggel nehézkes, ezért írok egy reggeli indítást is majd, amit formálj magadra, és egy esti zárást, ahol összegezheted a napodat, és megköszönd, bármi is volt. Ami nálam nagyon bevált az áldás és a hála, ezért ezek fontos részei lesznek a gyakorlatoknak. Várom a Ti gyakorlataitokat is, ha van valami, ami bevált, amit szerettek, osszátok meg, sokfélék vagyunk, mindenkinek más a füle, lehet a Te gyakorlatod jól passzol másokhoz is:)

Hajrá! Pacikra fel, lovagoljuk meg a hullámokat tudatosan figyelve és igazán megélve, lehetőségeinket valósággá teremtve!

Első gyakorlat jön közvetlenül ezután:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2023.09.05.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek