Hogyan kapj válaszokat a Felsőbb Énedtől?

Elsa Sol
2023-01-28
Mindennapi 1x1


Sokszor tanácstalanok vagyunk és nem tudjuk merre menjünk, mit tegyünk, tegyünk-e valamit. Meghallgathatunk tanácsokat ismerősöktől és családunktól, elmehetünk gurukhoz, látókhoz, olvashatunk kártyából, és ezek mind hasznosak, segíthetnek. A legjobb út azonban válaszokért, befelé van. Önmagadban. Amint egy kérdés felmerül benned, ugyanabban a térben ott a válasz is. De ha bizonytalan vagy, van egy biztos és instant elérhető segítőd: Önmagad Felsőbb Énje. Ő az, aki a nagyobb képet látja, utad teljességét, lehetőségeid végtelenségét, képességeid ébredését. Ő a legjobb kormányos, vezető és tanító. Mivel te magad vagy, senki sem ismerhet jobban. S mivel veled van mindig, nála jobban senkiben sem bízhatsz.

Ezzel az egyszerű módszerrel gyakorolhatunk, hogy kérdéseinkre válaszokat és útmutatást kapjunk.

1. Lélegezzünk mélyeket, lazuljunk el, kapcsolódjunk belső nyugalmunkhoz.

2. Kapcsolódjunk felsőbb Énünkhöz.(mondjuk vagy gondoljuk, de főleg érezzük a tágulást, melegedést, a jelenlétet (vagyok)).

3. Az egyenesség kedvéért az igen-nem gyakorlattal tudunk a legjobban választ kapni, így fókuszáljunk az igenre és mondjuk vagy gondoljuk: ha a válasz igen, akkor melegszik a mellkasom / lüktet a szívem / bizsereg a szívem, a fejem stb. Bármi, ami kellemes.

Utána fókuszáljunk a nemre, és mondjuk vagy gondoljuk és érezzük az igen ellentétét, azaz nem melegszik a mellkasom /nem bizsereg a szívem stb. Bármit választhatunk a jelzésre, ami nekünk tetszik és egyértelmű. Megkérdezhetjük a Felsőbb Ént is, mi az igen és mi a nem; és utána figyelünk befelé, hogy mit érzünk.

4. Utána pedig gyakoroljunk!

Tegyünk fel kérdéseket, melyekre egyértelműen tudjuk, hogy igen a válasz, és figyeljünk, ahogy jön az érzés. Ugyanígy a nemre is. Addig csináljuk, míg magabiztosan tudjuk, melyik jelzés milyen választ takar.

Ha már biztosabban tudjuk a különbséget, akkor jöhetnek a könnyű, "szinte tudjuk a választ magunk is" kérdések.

Utána pedig szabad a pálya! Essünk neki, és kérdezgessünk!

Mindig az első, azonnali válasz az igaz. Amint felülbíráljuk, gondolatok jelennek meg, az már az egó.

Ezzel a módszerrel sokkal közelebb érezhetjük magunkat a Felsőbb Énhez, a belső erőnkhöz, önmagunk végtelen bölcsességéhez és teljességéhez. Emellett pedig, aktívabban részt vehetünk az utunkban, érezhetjük, hogy kezünkben a kormány, és dönthetünk, valamint végtelenül szeretve és támogatva vagyunk.

Remélem nektek is annyit segít ez az egyszerű módszer, mint nekem:)

Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.01.28.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

Fotó: pinterest








Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek