Mindennapi 1x1 - Széltisztítás

Elsa Sol
2022-02-25
Mindennapi 1x1

A szél mindig fúj. Számíthatunk rá, hogy amint a fodrásztól kilépünk, amint ültetni kezdünk, amint a sátrat felhúzzuk a piknikhez, megjelenik a szél, és felborzolja  a kedélyeket. Nos, ha a szél állandó társunk, akkor örüljünk neki, és használjuk hihetetlen erejét belső tisztításra amellett, hogy szép loknikat teremt a fejtetőnkön.

A szél energia, s mint ilyen hat ránk kívülről és belülről is. A szél körbevesz, érezzük a bőrünkön, a hajunkon, úgyhogy most új lépcsőfokra helyezkedünk, és elkezdjük a szelet belülről is érezni.

A fizikai test tele van eltömődésekkel, melyek előbb utóbb fizikai tüneteket fognak produkálni. Sokszor nincs időnk meditálni, elcsendesülni, és ez a meditáció pont ezekre az esetekre alkalmazható. Első alkalomkor üljünk, hogy megérezzük, hogy is működik, és onnantól kezdve legyen buszmegálló, utca, háztető vagy akármi, de készen állunk, hogy befogjuk a szél erejét saját vitorlánkba.

A következőt tesszük:

1. Amikor fúj a szél, lehet ez bármilyen, bár orkánban csak nagyon gyakorlottaknak, és még akkor is csak esetleg, de normál szél esetén szépen leülünk vagy kis terpeszbe helyezkedünk, hogy stabilak legyünk.

2.  Fókuszunkat a szélre fordítjuk, és mélyeket lélegezve figyeljük, ahogy áramlik, jön és megy, és folytonosan megérint minket.

3. Amint egy kicsit ellazultunk, elképzeljük, hogy a szél,  amikor elér minket, akkor nem áll meg a bőrünk peremén, hanem áthatol a testen, be a csontokba, az izmokba, be a szervek közé, bele a szervekbe, végig az ereken, az összes sejten, és mindent átfúj.

- Összekapcsolhatjuk a légzésünkkel a szél mozgását. Mélyeket lélegzünk, és ezzel még erősebben irányítjuk a tisztulást. Belégzésnél beszívjuk a szelet, hagyjuk, hogy átmosson, majd kifújásnál pedig kieresztünk mindent, ami már nem kell, ami beteg, ami mérgez.

Olvass tovább: Mindennapi 1x1 – 11+1 légzésmódszer

- Fókuszálhatunk csak a szél mozgására, vagyis amikor jön, akkor beengedjük, és elképzeljük, hogy átfúj rajtunk, és a hátunkon át távozik az összes elhasznált energiánkkal.

- Ennek extra változata a Forgószél, amikor erős szélben, - vagy csak mi magunk elképzeljük, hogy erős szélben -  állunk, és egy forgószél vesz minket körül. Mi a közepében állunk, stabilan, magasan és erősen, és a körkörösen áramló szél szó szerint kiszippantja belőlünk és rólunk az összes alacsony rezgésű energiát.

- A szél színét is felturbózhatjuk, így extra színtisztítást is beleviszünk a gyógyításba. Lehet a szelünk rózsaszín, arany, zöld vagy kék, attól függően, hogy mire van szükségünk. Ekkor egyszerűen a színes szél az, ami a tisztítást és harmonizálást végzi, tehát egy aranyló vagy rózsaszín szélgomolyag az, ami belénk áramlik, és harmonizál mindent, majd magával viszi az alacsony rezgésű (ez szín esetén általában sötét színű, koszos, ragacsos) energiát. Alkalmazhatunk szivárvány szelet is, akkor az összes szín energiája  együttesen áramlik és tisztít.

Olvass tovább:

Gyógyítsunk Fénnyel 1.

Gyógyítsunk Fénnyel 2 - Színgyógyítás

Lélegezzünk életet

- A széllel különböző pozitív erőket is behívhatunk. Ekkor simán a széllel együtt beszívjuk vagy hagyjuk, hogy beáramoljon az adott dolog, amire szükségünk van, és kifújásánál, vagy a szél hátunkon való távozásakor,  kiengedjük az alacsony rezgésűt. Tehát beszívom az egészséget, a magabiztosságot, a fényt, az erőt, a boldogságot, a harmóniát, a bőséget, az elfogadást, a megbocsájtást, egyszóval bármit, amire szükségem van, és kifújásánál mehet az ellenpárja, a félelem, a harag, a szomorúság, a gyengeség, a betegség  vagy akármi, amivel küzdünk.

Ahogy a Nap energiáját, a szél energiáját is fel tudjuk használni, mert a természet Mi magunk vagyunk. Erejükkel körülvesznek minket kívül és belül, és csak emlékeznünk kell, hogy bármikor, amikor szükségünk van rájuk, akkor csak hívnunk kell őket, és energiájukat, fényüket és erejüket boldogan adják a kezeinkbe.

Ezentúl ha fúj a szél, és borzolja  a hajad, csak add meg magad neki, állj bele teljes testtel, és vedd kezedbe a szelet; szívd magadba, mosd át magad vele, és hagyd, hogy áramló ereje kifújjon belőled mindent, ami már nem szolgál Téged.

Áldás a Szélre, a Napra, a Földre!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol- Mindennapi Tudatosság 2018-08-05.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatossag

Mindennapitudatossag.simplesite.com

fotó:pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek