Manifesztációs 1x1 - Teremtek! Teremtek??

Elsa Sol
2024-06-07
Mindennapi 1x1

Manifesztációs 1x1

A cikk elején megbeszéltük mi kell a sikeres manifesztációhoz, és hol tehetsz azért, hogy ne legyenek akadályok az útban. Itt most jöjjön a hogyan is csináljam?

1.Találd ki mit kérsz, mit szeretnél megteremteni.

Legyen pontos, de engedd meg, hogy a lehető legjobb módon érkezzen meg. Lehet kicsi az elején, de ha hiszel magadban, merj nagyot kívánni!

2.Rendeld meg!

Küldd ki, érezd át, éld bele magad. Hidd el, hogy megkapod. Hidd el, hogy kérted és jön. (lsd pizzás hasonlatom). Itt az első buktatónk: az elején lelkesen hiszünk, de ha valahol kétségünk van, ha felmerül megérdemeljük-e, megérkezik-e, tényleg megtörténik-e, akkor lőttek neki, a kívánságlufid kipukkant vagy leeresztett. Ha a hited meginog önmagadban akkor oda az egész.

3.Erősítsd meg a tered.

Itt jön be a bőség és a hála. A legjobb, ha ez egy állandó társad, mert akkor szabadon és akadályok nélkül áramlik minden területre a bőség. De a manifesztáció enélkül max 3-as fokozattal pörög. Pont maga a bőség és hála érzete, az öröm és a köszönet azért amink van (ott is, ahol "kevés", ahol akadozik, ahol nem az igazi, na itt pláne), ami bebikázza a többet, a jobbat, az állandót. Aki bőségben érzi magát, annak bőség jár a nyomában is, mert ezt küldi ki, ebben él, ezzel rezonál-más nem is jöhetne. Tehát minél hálásabb vagy, minél többet látsz önmagad gazdagságából és álldottságából, annál erősebben kezd áramlani.

4.Várd szeretettel.

Ez a nyisd ki az ablakot szakasz:) Szó szerint várd szeretettel, mert egyelőre kell idő a megvalósuláshoz (pláne ha olyat kérsz, ami másokra is kihat). A kétely, a kukucskálok az ablakon, hogy na mi van mááár, nem gyorsítja be, sőt. Ismétlem, ez itt a hited próbája. Ha el tudod hinni, hogy a megrendelt pizzádat tényleg kihozza valaki és tényleg megérkezik, akkor így is lesz.

5. Köszönd meg, forgasd vissza.

Miután megvalósult, megérkezett, megkaptad, légy még hálásabb. Légy büszke magadra, mert végre konkrétan irányítottad a teremtést. Megerősödve folytasd! Teremts többet és nagyobbat. Teremts másokért. Légy hálás, és érezd át ezt a hihetetlen kapcsolatot, amit most megerősítettél az Univerzummal. Elérted a kérd és megadatik szakaszt, le a kalappal!

Áldásos teremtéseket!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.06.07.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pineterst

cikk első fele:

https://www.mindennapitudatossag.com/blog/manifesztacios-hetvege--alombol-most-valosagot-2-1

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek