Energia(por)szívó

Elsa Sol
2022-12-20
Mindennapi 1x1

Ez ismét egy nagyon egyszerű módszer. Akkor érdemes használni, ha nagyon erőteljes vagy nagyon blokkolt energiákkal nézünk szembe, melyeket nem könnyű megtisztítani.

A módszer a következő:

Elképzelsz egy kis kézi porszívót, amilyet a kocsikban is használunk. Képzeletben odatartod az adott blokkolt energiájú területhez, csakrához, és bekapcsolod. Az energiaporszívód pedig elkezdi kiszívni az eltömődött energiákat. Én általában sötétnek látom azt, amit kiszív a tartályába. Addig használom, amíg enyhül a nyomás a tájékon, vagy érzem, hogy megindul az energia áramlása. A sebességét intenzitását mi magunk állítjuk be. Kezdjük gyengébben, mert ez is nagyon jól működik, és fokozatosan állíthatjuk egyre erősebbre is. Próbálkozzunk, mert van, ahol könnyedén kiszív mindent, de lehet olyan rész, ahova többször is vissza kell térnünk, vagy tovább kell használnunk.

Pár percig használjuk csak, inkább többször kevesebb ideig, és utána mély légzéssel töltsük fel magunkat magas energiákkal, és oszlassuk is el, a kezelt területre is ( ahova kellhet kis extra energia amúgy, hisz most kiürítettük.) Ezután érezni fogjuk, hogy az adott terület teljesen megtisztult-e és átjárható-e; ha nem akkor következő alkalommal kezeljük ismét.

A porszívónak lehet egyszerűen egy tartálya, amibe gyűjti az energiát, vagy pedig elképzelhetjük, hogy egyenesen ki is fújja a hátsó felén miközben alkalmazzuk. Teljesen mindegy, de arra figyeljünk, hogy mindig legyen egy tisztító filterünk, és így a negatív energia már színes, fényes magas rezgésű energiaként hagyja el a porszívónkat.

Áldás és Fény!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.11.

mindennapitudatossag.com

mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek