Egyszerű sejtregenerálás - Forrás légzés

Elsa Sol
2022-11-30
Mindennapi 1x1

Egyszerű sejtregenerálás - Forrás légzés

Ez egy roppant egyszerű módszer, amivel instant feltölthetjük magunkat a legtisztább és legmagasabb rezgésű fénnyel. Alkalmazhatjuk egyes testrészekre, csakrákra vagy a teljes testre, sejtszinten.


1. Helyezkedjünk el kényelmesen és vegyünk pár mély levegőt. Lazuljunk el.

2. Gondolatban kapcsolódjunk talpainkon keresztül a Földbe.

3. Gondolatban kapcsolódjunk a Forrásra - elképzelhetjük, mint egy tó vagy tenger, egy nagy felhő, vattacukor, kinek mi. Aranylóan áramlik.

4. Ezután képzeljük el, ahogy mélyen beleereszkedünk ebbe az aranyló fénybe, majd veszünk egy pár mély levegőt és beszívjuk. Érezzük az áramlást.


Innentől eldönthetjük, hogy egyes szerveket vagy teljes testet kezeljük és ennek megfelelően lélegzünk.


5. Egyszerűen mélyen beszívjuk az aranyló fényt, és érezzük, látjuk, ahogy beáramlik az összes szervünkbe, az izületekbe egészen a sejtekig. Mondhatjuk is: kérem minden sejtem/adott szervem hogy mélyen szívja be és töltődjön fel a Forrás energiájával.


Innentől kezdve szépen mélyeket lélegzünk, és minden beszívásnál feltöltjük magunkat. Érezzük, lássuk, ahogy felragyog az adott terület. Kifújásnál kiengedünk mindent, ami alacsonyabb rezgésű. Mondhatjuk is: kiengedem az összes alacsony rezgésű energiát, ami már nem szolgál engem.


Addig csináljuk, amíg érezzük, hogy feltöltődtünk, vagy adott szerv lüktetése alábbhagy és megnyugszik. Ez a módszer pompásan egyszerű, és nagyon jól működik.

Áldás Rátok!

Szeretettel, Elsa


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.11.30.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst




Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek