A panaszkodás művészete - Te ismered?

Elsa Sol
2024-07-22
Tudatosság

A panaszkodás művészete -Te is használod?

Megdöbbentően sokat panaszkodunk. Sajnos mi egy picit többet is mint mások.

Jajj, de meleg van, izzadok! Jajj, hihetetlen milyen hideg van. Nem igaz, hogy nem jön össze. Bezzeg neki. Te minek mosolyogsz, mi bajod van? Jajj, de unom az életem. SaTöBbi, mindenki töltse ki a sajátjával. Mindenki. Mert mindannyiunknak vannak még programok, amik futnak, és itt az ideje, hogy ezeket a pici tüskéket is észrevegyük.

Nézzünk el oldalra, mit látunk? Háborút. Nézzünk el messzebb, mit látunk? Éhséget. Nézzünk körbe a világban. Mit látunk? Szomjúságot, betegséget és félelmet. Na és akkor nézzünk vissza még egyszer a saját életünkre... elment a neted, tényleg? Süt rád a Nap? Komolyan? Meleg a víz, amit innod kell? Húhaa. Van hova hazamenned, van, aki megölel, van, aki hazavár. Van munkád, amiből fizeted a számlád, amiből veszed a kajád. Van kezed és lábad és működik a tested. Élsz! Érzed milyen bagatel sokszor a panasz? Érzed milyen áldott vagy?

És igen, mindenkinek van gondja, mindenki előtt állnak akadályok, mindenkinek kell megoldania dolgokat, néha vitázni, felállni, lelépni, megmondani. Igen, vannak szürke és sötétebb napok, és ezek okék, legyenek is. Éld meg, engedd meg magadnak, ez is kell. DE a többi nap, igenis kutyamacska kötelességünk tenni a jólétünkért, tenni a pozitív gondolatokért, tenni a világért. Minden nap keress kérlek legalább öt dolgot, ami jó, ami finom, ami gazdagságot és boldogságot ad neked. Vedd észre, és add tovább. Mosolyogj, adj, áldj és szeress. Ez emel, ez vezet, ez változtat. Mert tényleg nagyon jó dolgunk van...és ha nem hiszed, tegyél be egy dokumentumfilmet és nézd meg, hogy mindenhogy éltek emberek...és élnek ma is. Légy hálás. Ne panaszkodj, áldj...meglepődsz majd hogyan fordul az életed...és a miénk is.

Áldás és Hála Mindenkinek!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.07.22.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek