Az elpasszolt lehetőségekről

Elsa Sol
2023-03-13
Tudatosság


Talán volt már olyan, hogy eszedbe jutott egy jó ötlet, de nem éltél vele, és egyszer csak szembetalálkozol azzal, hogy más megvalósította. Vagy jött egy inspiráció, hogy tegyél valamit, de nem tetted meg, később pedig azt tapasztalod, hogy valaki más megtette helyetted. 

A mostani időszakban nagyon erősen mutatja az élet, hogy mindannyian össze vagyunk kapcsolva, és egy hatalmas adatbázishoz kapcsolódva ömlenek az ötletek, energiák, inspirációk, új lehetőségek. Mindenki, akinek ez jelent valamit, megjelenik a tudatában és felvillan; ha megérint és magadévá teszed, akkor az energia benned valósággá születik, és mivel teszel érte, dolgozol vele, általad a földre manifesztálódik. Ám, ha nem élsz vele, ha csak ábrándozol róla, ha csak ízlelegeted, akkor valaki más lesz az, aki az energiával kapcsolódik és itt lent valósággá teszi. 

Fontos összekapcsolódni a belső erőnkkel, és amikor azt érezzük, hogy valamit tennünk kell, valakit fel kell hívnunk, valamit szeretnénk kipróbálni, akkor éljünk vele. Ez nem csupán egy kis szél, ami megfúj minket, hanem egy erős belső sugallat, mert a rezgésünkhöz hasonló energia érkezik hozzánk, és készek vagyunk valamit kezdeni vele. S ha nem tesszük sincs semmi gond, mert lesz valaki más, aki viszont ráugrik és megvalósítja... az energia nem vész el, csak átalakul, és egy másik ember lelkén és erején át válik valósággá.

De fontos tudni, hogy ha valami sokszor visszatér és megszólít, sokszor bizseregtet és visszhangzik bennünk, akkor azon ott a nevünk, az nekünk szól! Élj vele! Merj megragadni lehetőségeket, merj megvalósítani öteleteket, merj spontán a belső erődre hallgatva haladni és élni... mert ilyenkor a teljességedben vagy, és a legteljesebb energiákkal kapcsolódsz.

Figyelj, kapcsolódj és alkoss; mind Teremtők vagyunk és most gyakoroljuk hogy emlékezzünk is rá. Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.03.13.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek