A probléma cunami ereje

Elsa Sol
2022-02-13
Tudatosság

Problémák az élet velejárói, és a bölcs felismeri bennük a leckéket és tanulságokat. És persze, ez így van a mesében, ám az élet keményre edz minket, ha arról van szó. És minden edzés erősít és tapasztalásokkal gazdagít, amik később segítenek, hogy továbbhaladjunk az utunkon.

Ám vannak azon időszakok, amikor egymás után érnek minket a csapások, feladatok, gondok és fejfájások. És egyesével elbírnánk, de egyszerre hirtelen egy ekkora mennyiségben lesokkolja az emberi elmét. Mit tegyek? Hogy oldjam meg?Mit csináljak? Mi lesz most? Igen, az emberi felünknek ez nem egy életbiztosítás, mert nem tudja kontrollálni, és amint listába veszi a dolgokat, lefagy. Mert túl sok, túl gyorsan, túl egyszerre...megoldhatatlan, végeláthatatlan. Oké,Kikapcs!

Sokszor a problémák mennyisége és mérete már oly hatalmas, hogy teljesen túl van a hatáskörünkön. És miért? Mert elfogadásra tanít, és megengedésre. Hagyni, hogy áramoljon, hagyni, hogy megoldódjon és átalakuljon. Mert lehet, hogy az emberi felünk megretten a méretektől, a súlytól, de a nagyobbik felünk látja az ok és okozat láncolatát, és világosan érti, hogy mi miért is történik.

A nagy tisztulásokkal nagy kiáramlások járnak. És a hely, amit megürítettünk, tisztán és fényesen nyitva áll, hogy befogadjuk az újat, és a következő lépcsőfokra lépjünk. És ekkor tapasztaljuk, hogy hirtelen hatalmas változások jönnek, gondok sokasága, megoldásra való feladatok listányi méretben mind elénk tolulnak. Persze tök jó lenne, ha el lehetne osztani a dolgokat, és egyesével lehetne megoldani és letudni...de ez nem az a bolygó. Ha nagyot lépünk, akkor nagyobb a méret és a mennyiség is,amivel szembesülünk. Mert már ennyit bírunk. Nagy úthoz nagy cipő jár ugyebár. Mert egy akkora mennyiséget alakítottunk át, hogy az energetikai változások után most manifesztálódni tud a fizikai világunkban is. Ezért tapasztaljuk, hogy ránk borul az ég, és megremeg a föld az életünk súlya alatt. Mert pont ez történik. Mert az egész életünk alapjaiban fordul egy nagyot, és áll be egy új irányba...és ehhez nagy változások kellenek.

Ki a régivel, és be az újjal. Mert készen állunk. Mert ezért dolgoztunk. Mert minden, amit kitettünk, kiadtunk, elengedtünk, az most távozik, és az új hullám erejével megtöltjük az életünket mindazzal, ami az új fejezethez szükséges. Minden, amit csak álmodunk magunknak.

Merek, mert hiszek. Teszek, mert tudok. Hiszek, mert teremtek.

Ébredjetek Teremtők, itt az idő, itt a hullám, ragadjátok meg, és irány az Új Világ!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2018.12.04.

mindennapitudatossag.com

régi: mindennapitudatossag.simplesite.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó: pinterest

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek