A teremtés és megvalósulás egyenlete

Elsa Sol
2023-01-17
Tudatosság



Érezted már, hogy valamit nagyon szeretnél, de valahogy nem akar összejönni? Megtoltad energiával, inspirációval, bevetettél minden vívmányt és trükköt és mégis akadozik a teremtésed? Nem vagy egyedül!

Az idei év arra szolgál, hogy képességeinket kifejlesszük, és magabiztosan használni tudjuk. Ennek hatására hihetetlen mennyiségű "csoda" érkezik az életünkbe, és a legbagatelebb pillanatnyilag kiküldött kéréseink bumerángként térnek vissza, ám sokszor amit igazán akarunk, az nem érkezik meg. Vajon miért?

Nos a bagatelen van a hangsúly jelenleg! Mert a semmiből kiküldött, szinte egy pillanatra rágondolt dolgokat nem rágjuk meg, nem írjuk felül, nem gondoljuk túl; csak megjelenik a belső terünkben, és azonnal megy is kifelé, tökéletesen tisztán, minden emberi felülírás nélkül. A másikat, amit annyira akarunk, azt rágjuk, azon agyalunk, azt fogjuk, markoljuk, kontroll alá akarjuk vonni, hogy a legjobb eredményt hozhassuk ki.

Ám a teremtés már nem a fejben zajlik, hanem a szívben! Azt pedig vagy érzed, vagy nem.

És itt jön be a másik iszonyú erejű képességünk: a megengedés. Amikor valamire vágyunk, és kiküldjük, kinyitunk egy ajtót. Mint amikor pizzát rendelsz. Kiküldöd, és felhangosítod a telód. De nem állsz az ablakban, nem hívogatod őket, nem rettegsz azon rágódva, hogy minden feltétet kértél-e, vagy jó pizzát rendeltél-e, vagy egyáltalán, hogy jön-e. Kiküldöd és megengeded, hogy megérkezzen, hogy ideérjen, hogy bejöjjön. Ugyanígy teremtünk. Rágondolsz, megformálod, kiküldöd, és szépen kitárod magad és beengeded. Ha markolod, ha rángatod, ha görcsölve nézelődsz utána, akkor már aggódsz, akkor már nem hiszel, akkor az egod átvette a teremtésed és ekkor már nem hagyod, hogy az energia áramoljon, hanem irányítani akarod és szabályozni.

Tehát most ezt gyakoroljuk, és az élet milliónyi lehetőséget ad, és folyton visszajelez nekünk.

Figyeld magad, figyeld az életed, a teremtéseidet. Mi az, ami rögtön megvalósul? Mi az, amit hiába hívsz? Mi a különbség? Benned! Mit érzel az egyiknél és a másiknál? Ha el tudod kapni azt a pillanatot, amikor tudatosan, de teljesen megengedve teremtesz, akkor felismerted a képességed, és készen állsz! Tiéd a világ, tiéd a jövőd, és tiéd az összes álmod! Merj, higgy, teremts...és engedd megvalósulni!


Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2023.01.17

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:pineterst




Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek