Manifesztációs hétvége -álomból most valóságot!

Elsa Sol
2024-06-07
Tudatosság

Manifesztációs hétvége -álomból most valóságot!

Az Újhold inspiráló ereje, a 06.06-os kapu ömlő áldásai megteremtették a tökéletes hétvégét, ahol tökélyre fejleszthetjük a valóságunk átalakítását. Adott az energia, kellőképpen fel vagyunk töltve, úgyhogy uccu próbáljuk ki, mit tudunk már tényleg teremteni.

Ahhoz, hogy a manifesztáció működjön, nem elég pusztán pozitívan gondolkodni: a teremtő erő, a gondolat és érzés, a tudatos irányítás és a belső hit kompozíciója. Hajtóereje pedig a hála és az áldás. Elképesztő energiát hordoz, mert fókuszba hozza és felerősíti mindazt, amink van, amik vagyunk, amit kapunk, amit megtapasztalunk, és sokszorosával küldi vissza. Nem csak szlogen, hogy hidd el előre, aztán megkapod, mert valójában a belső erőd és gondolatod az, ami a gyújtója a manifesztációdnak, a hála a motorja és a hited a szállítója.

Nincs más dolgod, mint próbálni és gyakorolni, mert mostanra minden adott, minden készen áll. Ha nem sikerül, akkor valahol volt egy buktató, és nem ugrottad át, fennakadtál. Ha nem hiszed el, vagy magadban nem hiszel, akkor nem lesz ereje a teremtésnek. Ha kétségeid vannak, vagy traumákat hordozol a bőséggel kapcsolatban, bármely területen, akkor ezek emésztik el a teremtésed. Miközben megerősíted önmagad, a másik oldalon fel kell számolnod azon akadályokat, mintákat és gondolati várakat, amik akadályozzák a szabad megvalósulást.

Figyeld magad miközben teremtesz, jön-e gondolat vagy érzet, ami elterel, ami megakaszt? Ott az egy kincs, amit most szedj fel, és foglalkozz vele. Ha kioldódik, nem akadályoz tovább.

Tényleg nagyot fejlődtünk, és tényleg tudjuk befolyásolni, irányítani a sorsunkat, csak el kell kezdeni csinálni. Ez a hétvége a kezdet. Ez a hétvége a Tied, hogy varázsolj. Hajrá:))

A hogyan is csináljam gyakorlati rész:

https://www.mindennapitudatossag.com/blog/manifesztacios-1x1---teremtek-teremtek

Ha bőségeddel van valami nem okés, akkor ez segíthet:

https://www.mindennapitudatossag.com/blog/a-boseg-aradasarol

https://www.mindennapitudatossag.com/.../boseg-em...

https://www.mindennapitudatossag.com/.../miert-nincs...

Csodás estét Nektek, szeretettel, Elsa.

Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2024.06.07.

mindennapitudatossag.com

Fotó: Pineterst

Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek