Hónapzáró tudatosság tesztsor

Elsa Sol
2022-10-31
Tudatosság


Jó kis intenzív hónap volt ez az október, és kaptunk meleget, hideget, magasat és fényeset, miközben elöntött minket a mélység szele, és tíz méter magasból fejessel érkeztünk önmagunk őszt szimbolizáló mélyébe.

A múlt hetem teljes zavar volt, tele tenni akarással, amiből nem jött ki semmi, inspirációval, mely csak áramlott, de nem tudtam hova lehozni, nyugalommal, amit kibillentett frusztráció és nyomottság. Káosz a köbön.

A most a befelé nézésre sarkall; megállít és lelassít, mely szálldosó elménknek idegesítő, mert ő a tevésben érzi a létét, ám spirituális lényekként most a lélek felé fordulunk, és vele foglalkozunk. Fejlődésünk újabb lépcsője már az érzésekre erősít rá: hogyan reagálunk, hogyan gondolkodunk, hogyan építjük az álmainkat valósággá? Most visszatekinthetünk az elmúlt hónapokra, és láthatjuk mi minden tettünk, éltünk át, és fejlődtünk meg. Lássuk:


1. Megteremtettem-e, amit álmodtam magamnak?

2. Nyugodtabban reagálok-e a dolgokra?

3. Tudatosan védem-e a terem és a lelki békém?

4. Belemegyek-e még drámákba és vitákba?

5. Felismerem-e a visszatérő gondolatokat, mintákat?

6. Figyelem-e a testem jelzéseit és hallgatok-e rá?

7. Árasztom-e a fényem a sötétebb napokon is?

8. Ha mélyen vagyok, fel tudom-e húzni magam?

9. Amikor rosszabb napom van, el tudom-e fogadni (magam)?

10. Élem-e az erőm, a képességeim, önmagam teljességét?

Ahol a válaszod igen, ott veregesd meg a vállad! Megcsináltad! Dolgoztál érte, és nőttél általa! Le a kalappal!

Ahol a válaszod nem, ott még érdemes figyelned, de ne aggódj! Az élet újra meg újra behozza mindazt, ahol még dolgunk van. És ezek csak több figyelmet, megértést és elengedést kérnek tőled. Képes vagy rá, benned az erő és a válaszok!


Áldás és Fény Rátok!

Szeretettel, Elsa.


Elsa Sol - Mindennapi Tudatosság 2022.10.31.

mindennapitudatossag.com

Fb: Mindennapi Tudatosság

fotó:Pinterest


Elsa Sol

Sziasztok, Elsa vagyok...  Író, Tanuló, Ébredő, Fénymunkás, Gyógyító, Szabad Lélek

Mindig is spirituális voltam, de igazán 2018-ban kezdtem el írni a Felébredésről és a bolygón érezhető változásokról. Lelkesedésem nem csökkent, néha lassultam, néha száguldottam, de kitartóan haladok. Azóta számtalan lélek csatlakozott az Úton, és cikkeim száma egyre dúsul.

Ha Te is ébredsz, ha Te is változol, ha Te is változást akarsz, tarts velem az oldalon, merülj el a cikkek mélységeibe, és remélem jól érzed magad, válaszokat és segítséget találsz.

Szeretettel, Elsa.

Kapcsolódó cikkek